News , Guide

Αυτά είναι τα πρώτα πιστοποιημένα Theme Parks of Cyprus που σε περιμένουν!

Τσ 2 πρώτα θεματικά πάρκα της Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρότυπο «Θεματικά Πάρκα Κύπρου» έχει στόχο την καθιέρωση των βασικών χαρακτηριστικών που διαθέτει ένα σύγχρονο θεματικό πάρκο και τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται. Με την εισαγωγή του προτύπου και, κατ’ επέκταση, τον καθορισμό ελάχιστων προϋποθέσεων και απαιτήσεων για τα θεματικά πάρκα, το Υφυπουργείο Τουρισμού επιχειρεί να ωθήσει την ποιοτική ανάπτυξη του συγκεκριμένου προϊόντος, με στόχο να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν, να προσφέρει ποικίλες επιλογές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, να ενισχύσει την τοπική κοινωνία και να συμβάλει στην καθοδήγηση των επιχειρήσεων. Στα θεματικά πάρκα, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, οι δραστηριότητες και τα θεάματα βασίζονται σε έναν ή περισσότερους θεματικούς άξονες, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ρυθμίζονται για την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση του κοινού.

Τα πιστοποιημένα θεματικά πάρκα της Κύπρου είναι μέχρι στιγμής τα πιο κάτω:

Fassouri.jpg

Fasouri Watermania
Το Fasouri Watermania είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο υδροπάρκο στην Κύπρο, τόσο σε μέγεθος όσο και σε αριθμό δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων, με 30 διαφορετικές τσουλήθρες για όλες τις ηλικίες, δύο εστιατόρια και τρία σνακ μπαρ. Η πολυνησιακή του θεματική δίνει μια τροπική αίσθηση στην εμπειρία του επισκέπτη. Το Fasouri Watermania είναι ένας ιδανικός χώρος για μονοήμερη εκδρομή και για να διασκεδάσουν οικογένειες, φίλοι και παιδιά σε ένα ασφαλές, διασκεδαστικό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Το 2007, το υδροπάρκο βραβεύτηκε ως το Κορυφαίο Υδροπάρκο της Ευρώπης για τα World Travel Awards. Μάθετε περισσότερα στο www.fasouri-watermania.com και www.facebook.com/FasouriWaterpark.


Aerial_Photo_aphrodite_park(1).jpeg

Paphos Aphrodite Waterpark
Το Paphos Aphrodite Waterpark βρίσκεται στην Κάτω Πάφο, στον παραλιακό δρόμο και είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή με το τοπικό λεωφορείο που σταματά στην είσοδο του. Το πάρκο διαθέτει μεγάλο αριθμό νεροτσουλήθρων υψηλής ταχύτητας και ποικίλες άλλες δραστηριότητες, παιχνιδότοπο, χώρους εστίασης και κιόσκια με δροσερά ροφήματα. Το Paphos Aphrodite Waterpark προσφέρει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια σε ένα καταπράσινο και όμορφο περιβάλλον, διαθέτει διευκολύνσεις για άτομα με αναπηρίες, δωρεάν Wi-Fi, μουσική και πολλά άλλα. Το 2022 έλαβε το βραβείο Best of the Best 2022 από TripAdvisor.
Μάθετε περισσότερα στο www.aphroditewaterpark.com και https://www.facebook.com/paphosaphrodite.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close