Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Food Boutique κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου street food στο νησί

.... και πάει Μόναχο!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2022

H Food Boutique δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ειδικά σε όσους ζουν ή εργάζονται στη Λεμεσό, μιας και είναι το νόστιμο εστιατόριο/ψησταριά όπου βρίσκει κανείς γεύσεις για κάθε γούστο και επιθυμία.

IMG_4340.jpg

Γεύσεις οι οποίες δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν από τις δύο μεγαλύτερες γιορτές φαγητού που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας, τα Street Food Festival, σε Αγία Νάπα και Λεμεσό! Η Food Boutique έδωσε δυναμικά το "παρών" της και στις δύο διοργανώσεις, προσφέροντας σε όλους εμάς εκλεκτές γεύσεις, που πήραν την τέχνη του σύγχρονου street food σε άλλο επίπεδο!

Μοσχαρίσιο λουκάνικο (Rindwurst) συνοδευόμενο με curry sauce και πατάτες, χοιρινό λουκάνικο (Bratwurst) σε μπαγκέτα με sauerkraut και πατάτες, αλλά και ασιατικές επιλογές, όπως νόστιμο sushi, γεύσεις από τη λατινική Αμερική, όλα φτιαγμένα από τα δημιουργικά χέρια και τη φαντασία των σεφ της.

2.jpg


Γεύσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν την Food Boutique ως την καλύτερη συμμετοχή των Street Food Festival Cyprus, στέλνοντας κατευθείαν την ομάδα στον τελικό των European Street Food Awards, που θα διεξαχθούν στις 7-9 Οκτωβρίου στο Μόναχο, όπου θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του καλύτερου Street Food συμμετέχοντα στην Ευρώπη!

3.jpg

Και για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη.... το Street Food Festival Cyprus εντάχθηκε φέτος για πρώτη φορά στα European Street Food Awards. Οι λάτρεις του street food, ψήφισαν τον καλύτερο street food συμμετέχοντα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των 2 φεστιβάλ, στην Αγία Νάπα στις 19-20-21 Αυγούστου και στη Λεμεσό στις 9-10-11 Σεπτεμβρίου και ο νικητής, δηλαδή η Food Boutique, θα ανταγωνιστεί με τα μεγαλύτερα Street Food Festivals της Ευρώπης και της Αμερικής!

Ο μεγάλος νικητής του Street Food Festival Cyprus θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγάλο τελικό 7-9 Οκτωβρίου στο Μόναχο...

Εκεί η κριτική επιτροπή από τα European Street Food Awards θα επιλέξουν την καλύτερη συμμετοχή ανάμεσα σε περισσότερες από δεκαπέντε ευρωπαϊκές χώρες. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού των European Street Food Awards, που θα διεξαχθούν στις 7-9 Οκτωβρίου στο Μόναχο, οι νικητές από κάθε χώρα θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του καλύτερου Street Food συμμετέχοντα στην Ευρώπη!

Τηλ: 25353550
Γωνία Πέτρου Τσίρου & Λεκορπουζιέ 49, Λεμεσός.
Facebook: Food Boutique
Instagram: foodboutiquebyttofas

5.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close