News , Guide

Ο Κυπριο-λιβανέζος που έλαβε το βραβείο "Habanos Man of the Year"

Είναι η 3η φορά που ο Κύπριο-Λιβανέζος λαμβάνει το Βραβείο, καθιστώντας τον, το μοναδικό άνθρωπο που πέτυχε ένα τέτοιο επίτευγμα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου λήξης των εορτασμών της 55ης επετείου της Cohiba, ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Habanos Man of the Year.

Το βραβείο ‘Habanos Man of the Year’ στην Κατηγορία Επικοινωνίας απονεμήθηκε από τους δύο Προέδρους της Habanos στον Walid Saleh, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Phoenicia T.A.A. Cyprus Ltd.

Είναι η τρίτη φορά που ο Κύπριο-Λιβανέζος λαμβάνει το Βραβείο, καθιστώντας τον, το μοναδικό άνθρωπο που πέτυχε ένα τέτοιο επίτευγμα. Ο κ. Saleh, με 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία πούρων, το 2006 κατά τη διάρκεια των εορτασμών της 40ης επετείου της Cohiba στο Habanos Festival είχε λάβει το βραβείο στην Κατηγορία Επιχειρήσεων και το 2012 στην Κατηγορία Επικοινωνίας ως Διευθύνων Σύμβουλος της Phoenicia T.A.A. Cyprus Ltd.

received_778846589989759.jpeg

Η Phoenicia TAA είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς πούρων Habanos παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 στην Κύπρο και μέσω των εμπορικών, αποθηκευτικών και εφοδιαστικών δραστηριοτήτων της εξυπηρετεί 75 χώρες στη Μέση Ανατολή, Αφρική και Ευρώπη. Η εταιρεία είναι επίσης μεταξύ άλλων, διανομέας της British American Tobacco, Imperial Brands, Habanos, Oettinger Davidoff και Manifatture Sigaro Toscano στην Κύπρο.

Η 55η επέτειος της Cohiba γιορτάστηκε στην Κούβα με μια ξεχωριστή εκδήλωση διάρκειας 3 ημερών μεταξύ 7 και 9 Σεπτεμβρίου .

Η βραδιά καλωσορίσματος πραγματοποιήθηκε στο Laguito Protocol Hall. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών έγινε το λανσάρισμα του Cohiba Ambar ένα νέο Vitola στην οικογένεια της Cohiba.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν τη 2η μέρα με επίσκεψη στο El Laguito, το κύριο εργοστάσιο παραγωγής πούρων Cohiba και Trinidad.

Ο εορτασμός για τη 55ης επέτειο της Cohiba ολοκληρώθηκε με το επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο Padexpo. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, 500 τυχεροί λάτρεις των Habanos από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ψυχαγωγικό σόου που περιλάμβανε μουσική και χορευτική παράσταση από διάσημα συγκροτήματα της Κούβας.

Η γιορτή έκλεισε με την παραδοσιακή φιλανθρωπική Δημοπρασία συλλεκτικών υγραντήρων, κατά την οποία επιτυχώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 2,9 εκατομμύρια δολάρια, έσοδα τα οποία πηγαίνουν στο Σύστημα Δημόσιας Υγείας της Κούβας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close