Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η γκουρμέ πίτσα της Κύπρου... που έχει από παστουρμά μέχρι χαβιάρι

Το success story του Billy the Cook, που ξεκινώντας από ένα food truck έφτιαξε εστιατόριο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2022

Κάποιοι (και δεν είναι λίγοι) αγαπούν την πίτσα. Και κάποιοι τολμούν να τη φτιάξουν ανεβάζοντας κι άλλο το επίπεδο που έχει πλέον να επιδείξει.

Έχοντας ξεκινήσει από τη δημιουργία ενός food truck, το οποίο ονόμασε Modern Kitchen, ο Billy The Cook αποφάσισε να μας συστήσει τη δική του εκδοχή πίτσας, που ισορροπεί ανάμεσα στην ιταλική παράδοση και στον δικό του πειραματισμό με τα υλικά πέρα από το ζυμάρι αργής ωρίμανσης.

Δύο χρόνια μετά, το Modern Kitchen, το στέκι στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, έχει ήδη κάνει "δυνατή' την παρουσία του κατακτώντας τις καρδιές των καλοφαγάδων, που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν τις γευστικές πίτσες του είτε καθισμένοι στον ιδιαίτερο χώρο του είτε στο σπίτι τους.

Οι ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί και τα εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα που χρησιμοποιεί, αποτυπώνοντας έναν κοσμοπολίτικο αέρα, αποτέλεσαν κι αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας του!

Capture 10.PNG

Ο μόνιμος χώρος του The Modern Kitchen βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού κι είναι ένας σύγχρονος και μοντέρνος χώρος που εκπέμπει μια μοναδικότητα. Διαθέτει έναν έξυπνο εσωτερικό σχεδιασμό με μια εξαιρετικά ζεστή αίσθηση και φανταστική ατμόσφαιρα. Στο εσωτερικό διαθέτει ένα μόνο μακρύ τραπέζι που είναι ιδανικό για ένα απογευματινό εταιρικό γεύμα ή μια ατμοσφαιρική βραδιά με φίλους, ενώ από το μεγάλο τζάμι της κουζίνας μπορείς να παρακολουθήσεις τη διαδικασία παρασκευής της πίτσας σου, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τα δε τραπέζια που τοποθετήθηκαν έξω χρησιμοποιούν έξυπνα τους μεταλλικούς πάσσαλους στο πεζοδρόμιο προσθέτοντας τη δική τους πινελιά στην πολυσύχναστη περιοχή της Λεμεσού.

Capture 8.PNG

Ο σεφ του εστιατορίου προσφέρει ένα ενδιαφέρον μενού το οποίο αποτυπώνει έναν διεθνή χαρακτήρα καθώς έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες εξερευνώντας συστατικά, συνταγές και τεχνικές μαγειρικής. Γνώρισε πολιτισμούς και παραδόσεις για να δημιουργήσει τον δικό του χώρο που να ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά γούστα με νοστιμιά και αυθεντικότητα.

Capture 9.PNG

Εδώ λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τις πιο νόστιμες πίτσες! Η επιλογή των καλύτερων τοπικών προϊόντων αλλά και προϊόντων από όλο τον κόσμο και ο σωστός συνδυασμός τους, δημιουργούν ασυνήθιστες και νόστιμες γευστικές εκπλήξεις. Βέβαια, η φρεσκοπαρασκευασμένη και τελειοποιημένη τραγανή ζύμη πίτσας του σεφ παίζει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στο τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Οι πίτσες ψήνονται σε έναν υπερσύγχρονο πέτρινο φούρνο ο οποίος σε χρόνο περίπου 60 δευτερολέπτων ετοιμάζει τις πίτσες.

Capture 3.PNG

Οι ευφάνταστοι, γκουρμέ γευστικοί συνδυασμοί έγιναν γρήγορα επιτυχία και αγαπήθηκαν από τους λάτρεις του φαγητού και κυρίως της πίτσας. Μερικά από τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται είναι παστουρμάς, σεφταλιά, τραχανά, λούντζα, Truffle Mortadella σε συνδυασμό με μαύρη τρούφα, Chorizo, χαβιάρι, φρέσκα λαχανικά και vegan τυρί μιας και υπάρχουν χορτοφαγικές και vegan επιλογές.

Capture.PNG

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια λαμπρή λίστα κρασιών που έχει επιλεγεί για να συνοδεύσει ιδανικά τους υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς που θα επιλέξεις να δοκιμάσεις. Πέρα από τα εκλεκτά κρασιά, στο μενού του θα βρεις και ενδιαφέρουσες μπύρες, που θα απογειώσουν την εμπειρία σου.

Capture 5.PNG

Το εστιατόριο The modern Kitchen το οποίο έχει δώσει μια δυναμική παρουσία στη Λεμεσό με τις μοναδικές homemade πίτσες του, στήνοντας στην ουρά του όλη (ή σχεδόν όλη) την πόλη, έχει επιλεγεί ως υποψήφιο εστιατόριο στα φετινά Cyprus Eating Awards στην κατηγορία Delivery - Pizza και δεν είναι καθόλου τυχαίο. To μόνο λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να το στηρίξεις και να το αναδείξεις με την ψήφοσου.

(99714162) Ελλάδος 8-10, 3036 Λεμεσός.
Website: http://themodernkitchengroup.com/
Facebook: The Modern Kitchen
Instagram: themodernkitchengroup

Untitled-1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close