Guide , Eating News

Το Columbia Sun άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του!

Δροσιστικά κοκτέιλ και γαστρονομικές, πολυαισθητηριακές εμπειρίες

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2022

Επιτέλους έφτασε! O νέος παραθαλάσσιος προορισμός που έχει ταράξει τα νερά έχει ανοίξει επιτέλους τις πόρτες του στην παραλία του Lady’s Mile και έχει βάλει σκοπό να επαναπροσδιορίσει την έννοια του ‘’περνώ την μέρα μου στην θάλασσα’’.

Προσφέροντας μια ανανεωμένη και ευέλικτη εμπειρία για όλους με ηλιόλουστους χώρους χαλάρωσης, ένα bar αντάξιο του ονόματος της Columbia και ένα καινούριο concept εστιατορίου, το Columbia Sun εγκαινιάζει μία καινούρια εποχή όσο αφορά τη διασκέδαση και τη χαλάρωση, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κάτω από τον ζεστό ήλιο και τα καταγάλανα νερά και να απολαύσουν το VIP area με προνομιακά κρεβατάκια θαλάσσης, την αποκλειστική εξυπηρέτηση και να χορέψουν τη μέρα με μοναδικά cocktails παρέα με καλούς φίλους στην αποκλειστικά σχεδιασμένη περιοχή για ενήλικες.

Στον bar θα συναντήσεις mixologists που σερβίρουν πανέμορφα cocktails με μοναδικά υλικά και δημιουργικές συνταγές που έχουν γίνει ήδη το επίκεντρο των συζητήσεων στο νησί, όπως επίσης και τις δικές μας home-brewed γεύσεις καφέ.

columbiasun2.jpg

Ελάτε πεινασμένοι και απολαύστε στο εστιατόριο πιάτα κατευθείαν από τη θάλασσα και προσφέρουν γαστρονομικές, πολυαισθητηριακές εμπειρίες που επικεντρώνονται στα φρέσκα ψάρια και την Ελληνική κουζίνα με κάποιες εκλεκτικές αλλαγές από τον παγκοσμίου φήμης Σεφ, Κωνσταντίνο Μούζη. Δεν χορταίνετε την θάλασσα; Μπορείτε να απολαύσετε το ειδικά σχεδιασμένο μενού για την παραλία που περιλαμβάνει τάκος, διάφορες μακαρονάδες, μικρά πιατέλες wagyu burger ή να δοκιμάσετε το συναρπαστικό sushi bar που σερβίρει Ιαπωνικά κλασικά πιάτα, εμπλουτισμένα με κορυφαίες γεύσεις από το Αιγαίο.

Επίσης, την επιμέλεια τις μουσικής θα έχει ο resident DJ Dimitrios , ο οποίος θα καθορίζει τους ρυθμούς του καλοκαιριού μαζί με μια ομάδα από εγχώριους DJs, διεθνής καλλιτέχνες και μουσικούς που θα σας κρατούν ζωντανούς κατά τη διάρκεια της μέρας με διάφορα ήδη μουσικής όπως Latin, afro beat, Ελληνική μουσική και ethnic.

Για μια μέρα στην παραλία όπως δεν την έχετε ξανανιώσει... τώρα ξέρετε που να πάτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://columbia-sun.com/

(25321700) Lady's Mile, Ακρωτήρι, Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close