Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2014
Ο Mr. Peabody είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία! Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, τη Μηχανή του Χρονοαυγού, ο Mr. Peabody και ο υιοθετημένος γιος του Sherman, μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Όταν όμως ο Sherman παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο Mr. Peabody θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ, αυτή του να είναι γονιός. Πρόκειται για τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks, η οποία δανείζεται και επαναφέρει δύο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς “The Rocky and Bullwinkle Show", που προβαλλόταν στην Αμερική την περίοδο 1959-1964. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείς να παρακολουθήσεις την ταινία τόσο στην κανονική της εκδοχή στα αγγλικά, όσο και μεταγλωτισμένη στα ελληνικά και σε 3D!
-
K-Cineplex @ Kings Avenue Mall
18 Απριλίου - 24 Απριλίου 2014
Σχετικά
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.
Ο Αλ Πατσίνο θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών
Αποτελεί τιμή για εμένα η αναγνώριση από το SAG-AFTRA, καθώς γιορτάζει την πορεία μου, σχολίασε ο 86χρονος ηθοποιός
Beatles: Τέσσερις ταινίες σε τέσσερις εβδομάδες – Το «κινηματογραφικό γεγονός» του Σαμ Μέντες
Κάθε ταινία προορίζεται να λειτουργεί αυτόνομα, αφηγούμενη την ιστορία ενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Ποια θα είναι η σειρά κυκλοφορίας.
Έξι νέες ταινίες μάς δίνουν ραντεβού στο σινεμά αυτή την εβδομάδα
Από τις μάχες του «Street Fighter» και την αγωνία του «Whalefall» μέχρι την ελληνική κωμωδία «Η Βαλίτσα», όσα θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.