Shopping , News

Όμιλος VLM: O πρώτος Fashion Retailer που πιστοποιείται σαν Great Place to Work

Ο όμιλος Voici la Mode κατάφερε να αποκτήσει τον τίτλο"Great Place to Work"

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2022

Ο Όμιλος Voici La Mode(VLM), πιστοποιείται σαν Great Place to Work®, πετυχαίνοντας να είναι ο πρώτος  Όμιλος εταιρειών στο Λιανικό Εμπόριο στον τομέα της μόδας, που πιστοποιείται με  τον τίτλο αυτό στην Κύπρο. 

Η Managing Director  του Ομίλου κα Άρτεμις Αντωνιάδου, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Ομίλου VLM για την επιτυχία αυτή, τονίζοντας ότι όλοι μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον εργασίας, όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια και η συνεργασία έχουν τον καθοριστικό ρόλο. Η κα Αντωνιάδου, τόνισε επίσης ότι οι προσπάθειες για βελτίωση και καλυτέρευση της εργασιακής καθημερινότητας θα συνεχίζονται, με απώτερο στόχο ο Όμιλος να αποτελεί την πρώτη επιλογή  εργοδότησης στον τομέα του λιανικού εμπορίου του τόπου μας. 

Στη σχετική ανακοίνωση για την επιτυχή πιστοποίηση του ομίλου Voici La Mode, ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®  κος Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε:

«Συγχαίρουμε ολόκληρη την ομάδα του Oμίλου Voici La Mode για την επιτυχία τους. Η διαδικασία αξιολόγησης μας, με τη χρήση της έρευνας προσωπικού Trust Index©, έχει επιβεβαιώσει τις καλές πρακτικές που υιοθετεί ο Όμιλος. Η πιστοποίηση, αποτελεί για τις πλείστες επιχειρήσεις, την αφετηρία για εφαρμογή μιας συνεχούς διεργασίας ενίσχυσης της εργασιακής τους, κουλτούρας. Παρακινεί και κινητοποιεί τους οργανισμούς να αναθεωρήσουν πρακτικές και να επιδιώξουν βέλτιστες αλλαγές και γενικά μια πορεία μεταρρύθμισης. Ο Όμιλος VLM επιδιώκει  και σχεδιάζει τη μεταρρύθμιση  αυτή».

Ο Όμιλος VLM
Ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Λιανικού Εμπορίου στην Κύπρο, που αντιπροσωπεύει κορυφαίες παγκόσμιες επωνυμίες-  Marks & Spencer, Sfera, Celio, Etam, Undiz,  Accessorize, και στο τομέα της εστίασης λειτουργεί με τα εστιατόρια Café La Mode και virtual με το The Burgerie.  Ο Όμιλος κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπία του Marks & Spencer στη αγορά της Ρουμανίας.

Ο Όμιλος, εργοδοτεί περισσότερα από 400 άτομα και διαθέτει στην Κύπρο περισσότερα από 30 καταστήματα.  

O Όμιλος VLM πραγματοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μέσω εκπαιδευτικών υποτροφιών (Ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου), περιβαλλοντικών έργων (CEF, Plan A of M&S), φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και άλλων δωρεών (π.χ. Ίδρυμα Ελπίδα, Europa Donna Κύπρου, ΣΠΑΒΟ).  Από την ίδρυσή του, ο Όμιλος VLM έχει προσφέρει περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close