16-22 June 2022
Cine News , Κινηματογράφος

Οι ταινίες που θα δεις στη μεγάλη οθόνη του Open Air Cinema

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2022

Το Nicosia Mall δίνει ραντεβού και φέτος με τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας και χαρίζει στα βράδια μας τη μαγεία του θερινού σινεμά.

Οι πιο υπέροχες βραδιές του Open Air Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, παρέα με ποτό και φαγητό, βρίσκονται φέτος στο χώρο Plaza του Nicosia Mall και υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου.  

Μάθετε όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολής στο https://www.nicosiamall.com/5382-2/  και κάνετε τη κράτηση σας online ή στο ταμείο του θερινού σινεμα.  Οι προβολές γίνονται καθημερινά και περιλαμβάνουν νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.

Aπό την Πέμπτη 16 μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουνίου δείτε στην προβολή των 20:15 το “Lightyear” και στην προβολή των 22:30 το “TOP GUN:MAVERICK”.

LIGHTYEAR
Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά…

TOP GUN:MAVERICK 
Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close