Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εβδομάδα Παγωτού: Μία εβδομάδα με υπέροχες παγωτοδημιουργίες

Στο Colors Café του Four Seasons σε περιμένει ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2022

Ένα υπέροχο ταξίδι γεύσης στον κόσμο του παγωτού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο άκρως καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε το βραβευμένο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθεί την Εβδομάδα Παγωτού, που φέτος δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της πιο γλυκιάς παγωμένης εμμονής, από τις 17 έως και τις 26 Ιουνίου.

Δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα και με θέα το άπλετο γαλάζιο της θάλασσας, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες, εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την ιεροτελεστία προετοιμασίας του παγωτού στην ψυχόμενη πλάκα, ενώ γεύτηκαν πρώτοι τις ευφάνταστες παγωτοδημιουργίες από την πλούσια συλλογή του μενού της Εβδομάδας Παγωτού, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από κλασικές τάρτες και cakes. Το μωσαϊκό της απόλυτης γευστικής εμπειρίας, συμπλήρωσαν τα πρωτότυπα ice cream cocktails, που απογείωσαν τις αισθήσεις και τη διάθεση των προσκεκλημένων.

Ice Cream Week… Η απόλυτη εμπειρία παγωτού στο Colors Cafe

Πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και τη φαντασία ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, ετοίμασαν για την Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café μοναδικές παγωτοσυνθέσεις που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Δοκιμάστε τη λαχταριστή Charlotte Rouge με κόκκινα φρούτα και φυστίκι Σικελίας, αλλά και τα ασυναγώνιστα Bitter Chocolate Brownies με παγωτό σοκολάτας και tonka. Φτιάξτε το δικό σας παγωτό επιλέγοντας τα συστατικά, τις αγαπημένες σας γεύσεις και την επικάλυψη που επιθυμείτε. 

Τις εντυπώσεις κερδίζουν τα μοναδικά ice cream cocktails που συμπληρώνουν το συναρπαστικό μενού της Εβδομάδας Παγωτού… το αξεπέραστο Chocolate Calypso με Tia Maria, θρυμματισμένο μπισκότο και παγωτό σοκολάτας, το θεσπέσιο Applematico με Ρούμι Diplomatico, σπιτικό σιρόπι μήλου, pink grapefruit soda και σορμπέ λεμόνι, το εκρηκτικό Frozen Love με βότκα, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και παγωτό βανίλια… και το εκλεπτυσμένο White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι.

Info: 17-26 Ιουνίου | 16:00-19:00 | Colors Café | Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Four Seasons Hotel | Τηλ. 25858000

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close