Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

PNS Restaurants Ltd: Υπηρετώντας τη γαστρονομία από το 1997

Ένας όμιλος που έχει καθιερωθεί και διακριθεί!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2022

Με καθοριστικό ρόλο στην επισιτιστική βιομηχανία, η PNS Restaurants υπηρετεί διαχρονικά το όραμα και τη στρατηγική που χάραξε το 1997, περί προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών γαστρονομίας και παρεμφερή προϊόντων. Ο Όμιλος έχει καθιερωθεί και διακριθεί για τις ηγετικές δεξιότητες στον κλάδο λαμβάνοντας μάλιστα πολλές διεθνείς βραβεύσεις. 

Υπό τη διαχείριση της PNS Restaurants είναι κορυφαία εστιατόρια, ψησταριές, εταιρεία εισαγωγής/διανομής ειδών τροφίμων και αναλώσιμων και φυσικά ένα νέο ηλεκτρονικό supermarket.

Οι δράσεις του Ομίλου, εστιάζουν τόσο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται προς το ευρύ κοινό όσο και στην αποδοτικότητα και ανάπτυξη των ανθρώπων και των εταιρικών συνόλων που ηγείται, δίνοντας έμφαση στην εξειδίκευση και κατάρτιση του δυναμικού, στην εύρυθμη και ευέλικτη λειτουργία, αλλά και στις συνέργειες ανάμεσα στις θυγατρικές εταιρείες.

Ως ένας Όμιλος που προέρχεται και ξεχωρίζει για την αριστοτεχνική γαστρονομία του _tasteful miracles_ η PNS Restaurants ltd, επενδύει στην ανάδειξη και προβολή του ανθρώπινου δυναμικού ενώ επιδιώκει καθημερινά την καινοτομία και την διαφορετικότητα κλέβοντας πάντα τις γευστικές εντυπώσεις!

Ατενίζοντας το μέλλον, η PNS Restaurants Ltd παρέχει πλέον ολοκληρωμένες στρατηγικές προτάσεις (360Ο) διευρύνοντας τους εταιρικούς πελάτες ενώ επικεντρώνεται στη μελέτη των αλλαγών των τάσεων του καταναλωτικού κοινού, του προσωπικού και της ευρύτερης κοινωνίας. 



Εξ αυτού πέραν των νέων τεχνολογιών που αξιοποιεί πλέον ο Όμιλος, έχει επιπλέον προσθέσει νέες διατροφικές προτάσεις στην γκάμα δημιουργιών των Executive Chefs καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες, έχει υιοθετήσει τις «πράσινες» τακτικές περί χρήσης ηλεκτρονικών καταλόγων και μείωσης εκτυπωτικών υλικών, ενώ υπό την ομπρέλα του Diversity & Inclusion διοργανώνει δράσεις όχι μόνο για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ προσωπικού αλλά και ευρύτερα για την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και είναι υπό διαρκή ανάπτυξη και λειτουργία εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζόμενους ενισχύοντας το γνωσιολογικό πεδίο και τις δεξιότητες τους.

Η PNS Restaurants Ltd, αποδεικνύει ότι παρά τη φύση λειτουργίας της κάθε εταιρείας, όλοι αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου και καλούμαστε να συν-υπηρετήσουμε τον άνθρωπο, τις ανάγκες, τις δυνατότητες αλλά και τις ιδιαιτερότητες του με κάθε σεβασμό και διάκριση. 

Από τη γαστρονομία… στην κοινωνία.

CEO: Μάριος Νικολάου
Διοίκηση
Mάριος Νικολάου (Γενικός Διευθυντής CBLUEM Restaurants Ltd, ιδιοκτήτρια εταιρεία των: Epsilon Resto Bar, Gazebo Mare) 
Χρίστος Πάσσιας (Γενικός Διευθυντής PNSK Food & Co Ltd, ιδιοκτήτρια εταιρεία των: Milkbar, Frankies)
Νίκος Σοφοκλέους (Γενικός Διευθυντής PNS Food Point Ltd, ιδιοκτήτρια εταιρεία των: ψησταριές Κουζίνα)
Πόλυς Πάσσιας (Γενικός Διευθυντής PNS Food Supplies Ltd, ιδιοκτήτρια εταιρεία των: Food Supplies, OnlineBakaliko.com)

PNS RESTAURANTS LTD
T. 25357770
w. www.pns.com.cy
E. info@pns.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close