Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας φούρνος στο χωριό μάς μαθαίνει να αγαπάμε το κουλούρι

Ένας φούρνος που μοσχομυρίζει παράδοση!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2022

Το Όμοδος, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρασοχώρια της Λεμεσού. Διάσημο για τα γραφικά σοκάκια του, την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού και τα αρκατένα κουλλούρκα του, γεμίζει καθημερινά, και κυρίως τα σαββατοκύριακα με κόσμο, που θέλει να ταξιδέψει για λίγο στο παρελθόν του αλλά και να γνωρίσει το μέλλον του. 

Αυτό το χωριό λοιπόν είναι από εκείνα τα μέρη που θα σου χαρίσουν εξαιρετικές στιγμές… ειδικά βρεθείς στα πιο νόστιμα μέρη του! Όπως είναι το George's Bakery & Confectionery, το οποίο θα βρεις με το που φθάσεις στο χωριό, μιας και βρίσκεται στον κεντρικό χώρο στάθμευσης του Ομόδους και στο οποίο θα σε οδηγήσουν οι μυρωδιές από τα φρέσκα παρασκευάσματά του! 

Με μεγάλη παράδοση, εμπειρία αλλά και αληθινή αγάπη στα αρκατένα κουλούρια και όλα τα προϊόντα που ψήνονται στο φούρνο, η οικογένεια του Γιώργου έχει φτιάξει έναν φούρνο που θα θέλαμε να υπάρχει σε κάθε γειτονιά.

Εδώ λοιπόν σίγουρα θα μπεις για να δοκιμάσεις τα διάσημα σε όλο το νησί αρκατένα κουλούρια, τα οποία φτιάχνουν καθημερινά. Εξ ου και θα τα απολαύσεις φρέσκα και ζεστά! Αξίζει όμως να δοκιμάσεις τις επίσης ζέστες χωριάτικες χαλλουμωτές αλλά και τις ελιωτές, τα ζεστά παστίτσια/εργολάβους και τα ροδίτικα. Η διαφορά τους, βρίσκεται στις αυθεντικές συνταγές, στα πλούσια υλικά, στη σωστή ποσότητα και τη μαεστρία στο ψήσιμο, μιας και όλα ψήνονται στον φούρνο, όπως το χωριάτικο ψωμί, τα αλμυρά, τα σλάις κ.λπ. Στα ράφια του ακόμα θα δεις μεγάλη ποικιλία από παξιμάδια όπως αρκατένα, μπουκιές με χαρουπόμελο, ελιά, σταφίδες, γλυκάνισο, γλισταρκές και ολικής αλέσεως.

Ανάρπαστα γίνονται και όλα τα είδη αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου, τα οποία είναι όλα φτιαγμένα από τα δουλεμένα χέρια του κύριου Γιώργου. Επιπλέον, ο ίδιος θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες του φρέσκα κυπριακά προϊόντα φτιάχνει σουτζούκο, παλουζέ και έψιμα από τα δικά του σταφύλια καθώς και μεγάλη γκάμα από ολόφρεσκες και μυρωδάτες μάντολες και παστελάκια, σε συνδυασμό μάλιστα γεύσεων με ρόδι, μέλι και χαρουπόμελο, με διάφορους ξηρούς καρπούς και σπόρους όπως αμύγδαλα, cashew και φιστίκι  και ενθουσιάζουν με τη γεύση και την αυθεντικότητά τους! 

Και μιας και πλησιάζει το Πάσχα μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τις χωριάτικες αρκατένες φλαούνες σας καθώς και τα μυρωδάτα τσουρέκια σας! 

George's Bakery & Confectionery Όμοδος, επ. Λεμεσού.  
Τηλ.: 99411207 & 99414604.
Ανοικτά καθημερινά 08.00-19.00.
Facebook: George's Bakery & Confectionery Omodos

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close