Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Columbia Beach υποψήφιο για ακόμα μια χρονιά στα Cyprus Eating Awards 2021

Έχει προταθεί στην κατηγορία Best Beach Bar / Restaurant

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2022

Το ξεχωριστό κόνσεπτ εστίασης του Columbia Beach, το οποίο συνδυάζει εκλεκτό εστιατόριο και μοναδικό lounge bar, το οποίο σε συνδυασμό με μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, που μόνο ένας παραθαλάσσιος προορισμός της Μεσογείου μπορεί να προσφέρει, το έχουν κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη η υποψηφιότητά του στην κατηγορία Best Beach Bar / Restaurant στα Cyprus Eating Awards 2021, τον μεγαλύτερο γαστρονομικό διαγωνισμό του νησιού. 

Το Columbia Beach με το ξεχωριστό κόνσεπτ εστίασης, έχει καταφέρει να συζητείται ως το κορυφαίο hot spot της χώρας το οποίο έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των ντόπιων αλλά και των ξένων ως ένας παραθαλάσσιος προορισμός όπου η δημοτικότητά του δεν περιορίζεται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσηλωμένο στη δέσμευσή του να διαφέρει από τα συνηθισμένα, το Columbia Beach παρουσιάζει ένα ξεχωριστό κόνσεπτ εστίασης, το οποίο συνδυάζει εκλεκτό εστιατόριο, και μοναδικό lounge bar όπου σε συνδυασμό με μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, που μόνο ένας παραθαλάσσιος προορισμός της Μεσογείου μπορεί να προσφέρει, το έχουν κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. 

Με την υπογραφή της Columbia, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τοπικά και διεθνή πιάτα τα οποία προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που ικανοποιεί όλους τους ουρανίσκους. Προσφέρονται εκλεπτυσμένες γεύσεις για κάθε γούστο με πληθώρα επιλογών από καλοφτιαγμένα ορεκτικά, σαλάτες, μπέργκερ και ζυμαρικά μέχρι φρέσκα θαλασσινά, πρώτης τάξεως στέικ, εντυπωσιακό σούσι και πλούσια sharing platters.

Γιατί να ψηφίσετε το Columbia Beach
Το Columbia Beach είναι το μέρος που όλοι πρέπει να επισκεφτούν. Έχει καθιερωθεί ως το hot spot της Κύπρου αφού προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, signature cocktails, καταπληκτική θέα και φυσικά εξαιρετική εξυπηρέτηση. Αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό για όλο τον χρόνο και όλη την ημέρα αποδεικνύοντας ότι όταν ένας παραθαλάσσιος χώρος προσφέρει υπηρεσίες εστιατορίου, μπαρ και lounge bar στο υψηλότερο επίπεδο, η δημοτικότητά του δεν περιορίζεται μόνο στην καλοκαιρινή περίοδο.



Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.
Το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέχρι τις 20.03.2022, διαδικτυακά στο www.checkincyprus.com ή μέσω τηλεφώνου στο 900 31 388 ή μέσω SMS στο 5588 γράφοντας EA8 (κενό) Ονοματεπώνυμο (κενό) 3.

Διεύθυνση: Προμαχών Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Ωράριο: Δευτέρα-Κυριακή 09.00-02.00.
Τηλέφωνο: 25 321500
Facebook: Columbia Beach Limassol 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close