Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εκλεπτυσμένες γεύσεις, με μοναδική θέα, σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του νησιού

Δύο εστιατόρια ιδανικά για τους λάτρεις του fine dining

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2022

Το Amathus Beach Hotel, δεν διακρίνεται μόνο για το άριστο επίπεδο υπηρεσιών του, αλλά και για την εξαιρετική και αυθεντική εμπειρία διαμονής που προσφέρει. Ωστόσο ξεχωρίζει και για τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια του, τα οποία μάλιστα φιγουράρουν για άλλη μία χρονιά στη λίστα με τα υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards 2021. Τόσο το μοναδικό τους design όσο και η υψηλή γαστρονομία που προσφέρουν, κάνει τα εστιατόρια αυτά να ξεχωρίζουν. 

Ανάμεσά τους το Limanaki Fish Restaurant, το οποίο έχει ήδη αναδειχθεί ως ένας κορυφαίος προορισμός για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο, και το οποίο βρίσκεται υποψήφιο στην κατηγορία Εστιατόριο Ξενοδοχείου/Μεσογειακή Κουζίνα, καθώς επίσης και το The Grill Room, που υπόσχεται μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια στους λάτρεις του καλού φαγητού και ιδιαίτερα του εκλεκτού steak, και που διεκδικεί και φέτος τον τίτλο του καλύτερου Εστιατόριου Ξενοδοχείου στη Διεθνή Κουζίνα

Limanaki Fish RestaurantΓαστρονομικό ταξίδι με γεύσεις και αρώματα της θάλασσας  
Γνωστό και αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο, το Limanaki Fish Restaurant του Amathus Beach Hotel, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ειδυλλιακό δείπνο υπό τον παφλασμό των κυμάτων. 

Εκλεπτυσμένες γεύσεις με γκουρμέ πινελιές, ολόφρεσκα μικρά και μεγάλα ψάρια, καλοψημένο οχταπόδι και καλαμάρι, γαρίδες και αστακοί, επιλεγμένα και λαχταριστά οστρακοειδή, μακαρονάδες με θαλασσινά και δροσερές σαλάτες συνθέτουν μια αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η γευστική απόλαυση στο Limanaki Fish Restaurant απογειώνεται με την εξαιρετική λίστα κρασιών και τις γλυκές αλχημείες, που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του πλούσιου μενού του εστιατορίου.

Η υψηλή αισθητική, η έμπνευση, η ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τη σφραγίδα επιτυχίας τριάντα και πλέον χρόνων, σίγουρα κατατάσσουν το Limanaki Fish Restaurant στην κορυφή των επιλογών για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Limanaki Fish Restaurant: Ανοικτό Μάιο-Οκτώβριο | Τετάρτη με Σάββατο |19.00-22.30.


The Grill Room: Γαστριμαργικά ταξίδια στον κόσμο των εκλεκτών γεύσεων
Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το εστιατόριο The Grill Room του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel υπόσχεται μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια στους λάτρεις του καλού φαγητού και ιδιαίτερα του εκλεκτού steak. 

Το εμπνευσμένο μενού του εστιατορίου, με συνταγές εξαίσια ψημένες στον παγκοσμίου φήμης φούρνο “Josper”, υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο υψηλές γαστριμαργικές απαιτήσεις.

Οι έμπειροι chef, καθώς και η πρωταθλήτρια οινοχόος του ξενοδοχείου επιφυλάσσουν στους επισκέπτες του Grill Room μοναδικές και ευφάνταστες προτάσεις απ’ όλο τον κόσμο. 

Ανάμεσα από μια εξαιρετική ποικιλία steaks μπορείτε να επιλέξετε το ζουμερό αυστραλιανό “Producer – 1788”, το βραβευμένο σκωτσέζικο Αμπερντίν Angus, το ανώτερης ποιότητας αμερικάνικο Black Angus, το Αυστραλέζικο Black Angus Tomahawk για δύο, καθώς και τα μοναδικά Striploin, Rib-eye on bone και T-BONE, όλα σερβιρισμένα με ψητά εποχιακά λαχανικά και πατάτες της δικής σας επιλογής, πουρέ, τηγανητές ή ψητές στο φούρνο. 

Το ταξίδι γεύσεων συμπληρώνουν οι ακαταμάχητοι πειρασμοί του λαχταριστού Signatured Baked Alaska με παγωτό τιραμισού, μπισκότο κακάο, τραγανή βάφλα με φουντούκι και μαρέγκα στο φούρνο, καθώς και του λαχταριστού Taranoa Chocolate Cake με μπισκότο κακάο, κρεμ μπρουλέ, κεράσια «μορέλλο».  

The Grill Room: Ανοικτό από τις 4 Απριλίου | Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 19.00-22.30 | Κρατήσεις: 25832000.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close