Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

AMARA, Elysium και Mediterranean ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους

Το καλοκαίρι τώρααρχίζει

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2020

Μετά από προσεκτική προετοιμασία και ιδιαίτερη φροντίδα μηνών, η στιγμή που όλοι περιμέναμε, έφτασε.

Η Παρασκευή 17 Ιουλίου θα μείνει για πάντα κυκλωμένη στο ημερολόγιο των πιο αξέχαστων διακοπών μας. Είναι η ημέρα που τα ξενοδοχεία AMARA και Elysium του Ομίλου Stademos Hotels υποδέχτηκαν τους πρώτους επισκέπτες του καλοκαιριού για μία ξεχωριστή σεζόν, που θα μας χαρίσει τις στιγμές χαλάρωσης που σήμερα έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Ολοκληρώνοντας την επίσημη έναρξη της σεζόν, στις 31 Ιουλίου άνοιξε τις πόρτες του και το Mediterranean Beach Hotel, ο πιο δημοφιλής προορισμός στη Λεμεσό. Στο άνετο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του, η μόνη μας έγνοια παραμένει πλέον η διασκέδαση και η απόλαυση των πολυτελών εγκαταστάσεών του.

Φέτος είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό, για όλους μας. Ο Όμιλος Stademos Hotels αποφάσισε να αγκαλιάσει τη συγκυρία αυτή και να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία διακοπών, προτείνοντας ειδικά για τους μόνιμους κατοίκους Κύπρου μια σειρά από ασυναγώνιστα πακέτα και αποκλειστικές προσφορές: 

Προνομιακές τιμές και εκπτώσεις από 20% μέχρι και 30% στα Ξενοδοχεία AMARA, Elysium και Mediterranean, καθώς και δωρεάν αναβάθμιση από πρωινό σε ημιδιατροφή με κάθε διαμονή πέραν των 3 ημερών στα Ξενοδοχεία Elysium και Mediterranean.  


Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ AMARA ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ
Επισκεφθείτε το υπερπολυτελές AMARA με τις νέες, χαμηλές τιμές της προσφοράς, και κατακτήστε τον δικό σας ορίζοντα: Εδώ, κάθε ένα από τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου παρέχουν τις ξεχωριστές εκείνες ανέσεις που έχουν αγαπήσει και οι πιο απαιτητικοί του πελάτες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν το μοναδικό προνόμιο της πανοραμικής θέας 180ο στο μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας.
Η infinity pool είναι εδώ για δροσιστικές βουτιές κάτω από τον ήλιο, και οι καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις του νησιού βρίσκονται δύο βήματα μακριά: Η διάσημη ιαπωνική – περουβιανή fusion κουζίνας του θρυλικού σεφ NOBU στο Matsuhisa Limassol, η αυθεντική ιταλική κουζίνα του βραβευμένου με αστέρι Michelin Giorgio LOCATELLI, αλλά και φρέσκο ψάρι και θαλασσινά δίπλα στο κύμα, στο ιδιαίτερο Armyra by PAPAIOANNOU. Τελετουργικές θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, και ιδιωτικές πισίνες με φρέσκο ή θαλασσινό νερό περιμένουν στο 3.000 τ.μ. Spa, για απόλυτη χαλάρωση.

H ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ OΑΣΗ ΤΟΥ ELYSIUM ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ
Τα προνομιακά μας πακέτα ξεκλειδώνουν τη μοναδική εμπειρία hoteling που προσφέρει το επιβλητικό Elysium στην Πάφο, ένα ξενοδοχείο που δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εμβληματικά πεντάστερα της Κύπρου. Η ανακτορική αρχιτεκτονική του, οι πλούσιοι καταπράσινοι κήποι του και το μεγαλοπρεπές του Spa με τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα ESPA, το έχουν αναγάγει σ’ έναν επίγειο παράδεισο μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εκμεταλευτείτε τις μοναδικές προσφορές και απολαύστε με όλη την οικογένεια μια όαση χαλάρωσης, ευεξίας, πολυτέλειας, και ασυναγώνιστης γαστρονομικής εμπειρίας. 


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ MEDITERRANEAN BEACH HOTEL ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ
Η αμμώδης παραλία της Λεμεσού φιλοξενεί το Mediterranean Beach Hotel, έναν χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης, που αγκαλιάζει τις επιθυμίες των καλεσμένων του με τη φροντίδα ενός boutique hotel και την πολυτέλεια ενός εντυπωσιακού resort. Κολύμπι κάτω από τον καυτό ήλιο στην ιδιαίτερη πισίνα υπερχείλισης, βουτιές στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία, ξεχωριστή τοπική κουζίνα στην ταβέρνα του ξενοδοχείου, γευστικά ταξίδια στο ιταλικό εστιατόριο Il Tinello, και το ασιατικό Shumi Sushi Bar... Την ίδια ώρα, η υπηρεσία δωματίου είναι εδώ για να δημιουργήσει τις ίδιες γευστικές συνθήκες στην άνεση του χώρου σας και οι εκπληκτικές θεραπείες Spa θα φροντίσουν να συμπληρώσουν το παζλ μίας αξέχαστης εμπειρίας. 

*Διατηρώντας σταθερά τις ανώτερες προδιαγραφές υγιεινής που απαιτούνται, στο επίκεντρο της Stademos Hotels βρίσκεται η παροχή ξεχωριστής και υψηλού επιπέδου φιλοξενίας. Είμαστε εδώ για να στήσουμε με αφάλεια, υπευθυνότητα και ασυναγώνιστες προσφορές το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης που έχει ανάγκη το φετινό καλοκαίρι. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close