Shopping , News

Ένα χριστουγεννιάτικο pop up με υπέροχα κοσμήματα!

Μην το χάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2021

Το brand Riels Handy ετοιμάζεται για την πέμπτη επίσημη έκθεση του, η οποία θα είναι γεμάτη αστερόσκονη αλλά και κοσμήματα και αξεσουάρ από σχεδιαστες τού Μιλάνο και Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή12 Δεκεμβρίου από τις 15:00 - 20:00 στο Liege Cafe Bar στην Ακρόπολη (Αρμενίας δίπλα απο φούρνο Ζορπά) θα παρουσιαστούν καινούργιες κολεξιόν κοσμημάτων και αξεσουάρ από σχεδιαστες τού Μιλάνο και Ελλάδας.

Τι πρέπει να ξέρεις!
Πίσω από το brand κοσμημάτων Riels Handy βρίσκεται η Έλενα Κοσιεφτά, η οποία σου προτείνει ξεχωριστα χειροποίητα κοσμήματα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Το Riels Handy μετρά ήδη οκτώ χρόνια παρουσίας στον χώρο του χειροποίητου και γενικότερα του φο μπιζού κοσμήματος. Σίγουρα, είναι άλλη η χάρη ενός αληθινού κοσμήματος, αλλά κακά τα ψέματα δεν έχουμε πάντα την οικονομική δυνατότητα για να επενδύσουμε σε αυτό. Από την άλλη, αν σου αρέσει και εσένα να έχεις πληθώρα επιλογών και να χαμογελάς με ικανοποίηση όταν ανοίγεις την μπιζουτιέρα σου, τότε θα λατρέψεις το Riels Handy. 

Το Riels Handy κάνει επιλεγμένες εισαγωγές από Ελλάδα και Ιταλία, έχοντας ως κριτήριο την καλαισθησία σε συνδυασμό με την πρακτικότητα. Κοσμήματα δηλαδή που δε θα σε συνοδεύουν μόνο σε πιο ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Γιατί ποια γυναίκα δε θέλει να νιώθει ξεχωριστή καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας;

Μέχρι να ολοκληρώσουν την ιστοσελίδα τους, μπορείτε να τα δείτε αλλά και να τα παραγγείλετε στις σελίδες του brand σε Facebook και Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close