Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021
Η Michaels Eclectic Cars Ltd, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας MG MOTOR, εγκαινιάζοντας την παρουσία στην Κύπρο, της εμβληματικής βρετανικής μάρκας αυτοκινήτων MG, προχώρησε στην παρουσίαση των νέων της μοντέλων, MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.
Στην παρουσία του Προέδρου της εταιρείας Μιχάλη Μιχαήλ και ενώπιων των λειτουργών των Μ.Μ.Ε., ο Operation Manager της MG Κύπρου Στέλιος Ασημένος, παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της MG.
Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.
Με πλούσια τεχνολογία αιχμής, Adaptive Cruise Control (ACC), Intelligent speed limit assist, Blind Spot Detection (BSD), Intelligent High beam assist, Active Emergency Braking (AEB), Lane Keep Assist (LKA), Traffic Jam Assist (TJA). με μηδέν ρύπους, μηδέν κόστος καυσίμων και αυτονομία διακίνησης μέχρι και 370 χιλιόμετρα, η MG αποτελεί βασική εκπροσώπηση του αυτοκίνητου του αύριο.
Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης, κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση 7 ετών του κατασκευαστή καθώς και 8 ετών για την μπαταρία.
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της MG βρίσκονται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους της Michaels Eclectic Cars Ltd, με δυνατότατα άμεσης παράδοσης και με τιμές αγοράς που αρχίζουν από 31900 ευρώ.

Σχετικά
Σ' αυτό το mall θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα Victoria’s Secret της Κύπρου
Ο διάσημος οίκος εσωρούχων ανοίγει το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Victoria’s Secret στην Κύπρο
Η JYSK ετοιμάζει την επέκτασή της στην Κύπρο
Τα πρώτα καταστήματα ανοίγουν την άνοιξη του 27
25+ beauty brands, αμέτρητες εμπειρίες: Το Beauty Fest επιστρέφει στη Λεμεσό!
Το μεγαλύτερο beauty event του φθινοπώρου επιστρέφει στη Λεμεσό
To νέο μυθιστόρημα της Άννας Κριθ βρίσκεται στα ράφια
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, με τίτλο «Το τίμημα της ομορφιάς: Το ελιξίριο»
H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα
Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις πληθωριστικές πιέσεις
FLO London: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια ξεχωριστή εκδήλωση!
Ένας χώρος όπου η ομορφιά συναντά την υψηλή αισθητική και τη βρετανική φινέτσα.
H Lidl θα γεμίσει PAW Patrol
Η Lidl θέτει νέα πρότυπα στη διαφήμιση παιδικών προϊόντων: Συνεργασία με το PAW Patrol® αποκλειστικά για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που πληρούν τα διατροφικά κριτήρια του ΠΟΥ
Το ωράριο των malls της Κύπρου για τον Δεκαπενταύγουστο
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα
Golden Hour: Όλα όσα θα διαβάσει στο νέο τεύχος της Madame Figaro που κυκλοφορεί
Όλες οι νέες τάσεις της σεζόν, ομορφιά και συναντήσεις με προσωπικότητες που θα συζητηθούν
KULT και PALY Hollywood γιόρτασαν την αποκλειστική συνεργασία τους στην Κύπρο
Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό
Weleda Booster Drops: Το skincare γίνεται πιο έξυπνο, πιο φυσικό, πιο… δικό σου!
Η νέα σειρά Weleda Serum Booster Drops έρχεται να κάνει την περιποίηση του προσώπου σου πιο ευέλικτη και πιο προσωποποιημένη
Flo London: Η απόλυτη εμπειρία ομορφιάς που συνδυάζει τη φινέτσα του Λονδίνου με τη ζεστασιά της Λάρνακας
Ένας χώρος που συνδυάζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύγχρονη αισθητική και εμπειρία