Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021
Το καστ των ταινιών «Χάρι Πότερ» κάνει reunion για ένα special επεισόδιο στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022.
Το teaser κυκλοφόρησε χθες που συμπληρώνονταν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, του φιλμ «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος». Στο «εορταστικό» επεισόδιο αναμένεται να δούμε μία «μαγευτική ιστορία» για τη δημιουργία των ταινιών, με νέες συνεντεύξεις σε βάθος και συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του καστ.
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί με άλλα μέλη του καστ των οκτώ ταινιών θα λάβουν μέρος στο special επεισόδιο με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts». Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Warner Bros το special θέλει να «γιορτάσει την κληρονομιά των ταινιών του Χάρι Πότερ και την ανεξίτηλη επιρροή που είχε στις καρδιές, τα μυαλά και τις φαντασίες οικογενειών και φαν παγκοσμίως».
Εκτός από τους τρεις πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Ελένα Μπόναμ Κάρτερ (υποδύθηκε την Μπέλατριξ Λεστρέιντζ), Ρόμπι Κόλτρεϊν (Ρούμπεους Χάγκριντ), Ρέιφ Φάινς (Βόλντεμορτ), Γκάρι Όλντμαν (Σείριος Μπλακ), Ιμέλντα Στάντον (Ντολόρες Άμπριτζ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Μαρκ Γουίλιαμς (Άρθουρ Ουέσλι), Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Μάθιου Λιούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ) και Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ). Μέχρι στιγμής η συγγραφέας των βιβλίων και δημιουργός της σειράς Τζ. Κ. Ρόουλινγκ φαίνεται να απουσιάζει από την λίστα των συμμετεχόντων.
Σχετικά

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου