Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2021
Η γαλλική μάρκα εσωρούχων ΕΤΑΜ, ηγέτης στον τομέα των εσωρούχων στην Γαλλία, συμμετείχε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, για 14η χρονιά, σε ένα από τα πιο κοσμικά events που διοργανώνονται στο Παρίσι. Φυσικά αναφερόμαστε για το Paris Fashion Week 2021.
Ο Όμιλος Voici La Mode, αντιπροσωπος του ΕΤΑΜ στην Κύπρο που έχει ανοίξει πρόσφατα το πρώτο κατάστημα ΕΤΑΜ στο Nicosia Mall, ταξίδεψε μαζί με τις δυο ambassadors τους, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την Εβελίνα Σκίτσκο στην πόλη του φωτός για μια φαντασμαγορική εμπειρία.
Οι δύο γνωστές Fashion Influencers είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ETAM flagship Store στο Παρισι, και να γνωρίσουν το brand σε ένα Εxclusive Τour και να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους εσώρουχα.

Το βράδυ είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο ETAM Fashion Show, που πραγματοποιήθηκε έξω από το εμβληματικό κτίριο της Οπερας του Παρισιού το Palais Garnier.
Στο ETAM Fashion Show τίμησαν με την παρουσία τους διάσημα μοντέλα, ηθοποιοί, bloggers και κοσμικά άτομα από τον χώρο της μόδας Carla Bruni, Thylane Blondeau, Bianca Suarez, Lena Mahfouf, Lena Simonne, Constance Jablonski, Laury Thilleman!
Το ΕΤΑΜ παρουσίασε την φαντασμαγορική exclusive συλλογή από ιδιαίτερα σχέδια σε σέξι εσώρουχα, bodysuits, από σατιν ύφασμα, embroidered, με τούλι. Επίσης η παρουσίαση των eco friendly lace bra έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα στο Παρίσι. Την αποκλειστική αυτή συλλογή που παρουσιάστηκε στο ΕΤΑΜ Fashion Show, μπορείτε να την ανακαλύψετε στο κατάστημα ΕΤΑΜ στο Nicosia Mall από σήμερα Πέμπτη 7/10!

Ο Όμιλος Voici La Mode
Ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται επιτυχώς στους τομείς της μόδας και της εστίασης στην Κύπρο για πάνω από 65 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη και επανάσταση στον χώρο της μόδας, γι’ αυτό και κατέχει ηγετική θέση στον τόπο μας.
Ξεχωρίζει δε για την άρτια εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την προσφορά στον καταναλωτή προσιτών τιμών μέσα από προϊόντα υψηλής ποιότητα.
Ο Όμιλος πρόσφατα απέκτησε την αντιπροσωπεία των γαλλικών brand ETAM και UNDIZ ενώ κατέχει αλλά 7 αγαπημένα brands με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Missguided, Celio, Accessorize, Monsoon, SFERA και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode. Επίσης ο όμιλος έχει σημαντική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall ενώ κατέχει και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer σε όλη την αγορά της Ρουμανίας.




Σχετικά
Ενώνουμε δυνάμεις για να μη μείνει Κανένα Παιδί Χωρίς Σακάκι!
Δωρίζουμε τα σακάκια που τα παιδιά μας δεν χρειάζονται πια, ώστε να ζεστάνουμε μαζί τα παιδιά που τα χρειάζονται περισσότερο
Το νέο Φυλακτό του 2026 από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, είναι αφιερωμένο στην αληθινή αξία της ζωής
Στην Υγεία, στην αγάπη, στη χαρά και την ευτυχία
Τα υπέροχα γούρια της Σκεύης Αφαντίτη για το 2026
Για ένα νέο χρόνο γεμάτο ελπίδα και δημιουργία.
Το γούρι του Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου "Ζωή" για το 2026, μόλις κυκλοφόρησε
Kαι φέτος συμβολίζει την ελπίδα που δεν σβήνει
Τo νέο γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, για το 2026
Tη νέα χρονιά βάλε στο χέρι σου ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης, αγάπης και αλληλεγγύης.
#IWEARKINDNESS: Μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που χαρίζει φως και ελπίδα στα παιδιά του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Τα καταστήματα X-EYES Sunglass Shop και IDEAL Optical Center ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας μας να στηρίξουμε τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο — γιατί η αληθινή όραση ξεκινά από την καρδιά.
“ADN Ducasse”: Tο γαστρονομικό όραμα του Alain Ducasse τώρα και στα κυπριακά ράφια
Ένας οδηγός υψηλής γαστρονομίας, πολιτισμού, βιωσιμότητας και γεύσης, στα ελληνικά!
Tα Μεγάλα Παζάρια έρχονται στο Υφαντουργείο
Τρία σαββατοκύριακα αφιερωμένα στη δημιουργία, την κοινότητα και την ανακάλυψη
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση