Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021
Η νέα κάβα της πρωτεύουσας, ονομάζεται RBeer Boutique και έβαλε στόχο να μας ξεδιψάσει με μπίρες δροσερές, πολύπλοκες και απροσδόκητες. Μπίρες με καταγωγή από το Βέλγιο και μόνο, που ο αριθμός τους και μόνο θα σε ξετρελάνει!
Μία κάβα η οποία διαθέτει αποκλειστικά και μόνο μπύρα απ΄οτο είναι πια γεγονός και στην Κύπρο!
Στο ίδιο κτήριο όπου βρίσκεται και το Reckless Bar στη Λευκωσία, ένας νέος χώρος για τους λάτρεις τις μπύρας έκανε την εμφάνισή του, με όρεξη και διάθεση να αλλάξει τον τρόπο που οι Κύπριοι αντιμετωπίζουν την μπύρα.

"Η ιδέα γεννήθηκε προ δεκαετίας και άρχισε η υλοποίησή της σε μια μικρογραφία, στο πατάρι της μπυραρίας μας Reckless, όπου τέθηκαν οι βάσεις. Όμως λόγω της χωρητικότητας η απόδοση δεν ήταν η προσδοκώμενη, έτσι με δειλά βήματα ξεκίνησε η υλοποίηση της κάβας. Η τριβή με το αντικείμενο και η αέναη ενημέρωση δημιούργησε το όραμα της μεγαλύτερης ιδέας. H δε απόφαση για το χώρο ήταν καθαρά θέμα τοποθεσίας, εφόσον βρίσκεται στο ίδιο κτήριο με την Reckless".
Ο εσωτερικός χώρος έχει την άπλα του, και πρόσφατα γέμισε με τις μπίρες που οι θαμώνες μπορούν να αναζητήσουν. "Στην κάβα καταρχάς θα βρείτε το μεράκι της δημιουργίας μαζί με πλειάδα βελγικών μπυρών. Στο 85% των μπυρών μάλιστα, έχουμε την αποκλειστικότητα". Εκτός από τη μεγάλη συλλογή ετικετών αποκλεισιτκά από το Βέλγιο, μπορείς να βρεις επίσης πλήθος ποτηριών, σε διαφορά μεγέθη και σχέδια.

Όλες αυτές οι μπίρες διατίθεται προς το παρόν αποκλειστικά για αγορά, αλλά στα άμεσα σχέδια των ιδιοκτητών είναι να παρέχουν τη δυνατότητα να σε μυήσουν στη γευσιγνωσία της μπύρας.
Ωστόσο τα σχέδια των ιδιοκτητών του δεν μένουν εδώ! "Υπάρχουν πλάνα και σχέδια για το εγγύτερο και όχι μόνο μέλλον, τα οποία θα προτιμούσαμε να σας παρουσιάσουμε όταν είμαστε έτοιμοι να τα υλοποιήσουμε. Προς το παρόν θα υπάρχουν προωθητικές ενέργειες των υφιστάμενων μπυρών".
(22 522143) Μιχάλη Παρίδη 2Β, Έγκωμη, Λευκωσία.
Facebook: RBeer Boutique


Σχετικά
Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα σε ένα αυθεντικό ταβερνάκι by-the-sea
Παράδοση, grill και θάλασσα στο ίδιο τραπέζι
15 ζαχαροπλαστεία για τα πιο γλυκά «σ’ αγαπώ» του Αγίου Βαλεντίνου
Σοκολάτα, καρδιές και δημιουργίες που μιλούν στη γεύση και στο συναίσθημα
Sweet Romance στο Columbia Confectionery
Από 9 έως 15 Φεβρουαρίου, η συλλογή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα καταστήματα σε Λεμεσό και Πάφο
40+ μαγαζιά για τα λαχταριστά πουρέκια της Τσικνοπέμπτης σε όλη την Κύπρο
Το λατρεμένο μας έδεσμα θα έχει την τιμητική του
Τα 20 σουβλατζίδικα της Λεμεσού που ξέρουν το σουβλάκι καλύτερα
Πού να φας το καλύτερο σουβλάκι στη Λεμεσό
Ένα τραπέζι για δύο: 14 εστιατόρια ξενοδοχείων για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο
Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι
3 ξεχωριστοί τρόποι να γιορτάσεις την Ημέρα του Έρωτα
Τρεις προτάσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά κοινή φιλοσοφία: ποιότητα, προσεγμένη κουζίνα και εμπειρίες που μένουν στη μνήμη
26 μαγαζιά για σουβλάκι στη Λευκωσία που τιμούν την Τσικνοπέμπτη όπως της αξίζει
Από ιστορικά σουβλατζίδικα μέχρι αυλές-καταφύγια της σχάρας, αυτά είναι τα στέκια που κρατούν ζωντανό το εθνικό μας πιάτο
16+1 λαχταριστά μαγαζιά για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας
Η 9η Φεβρουαρίου είναι γνωστή ως η Παγκόσμια ημέρα πίτσας, αλλά εμείς τη γιορτάζουμε κάθε μέρα
25 στέκια για να διασκεδάσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό και στα πέριξ
Ετοιμάσου για μεγάλο γλέντι
45+ στέκια για να γλεντήσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λευκωσία και στα πέριξ
Με μουσική, κρεατικά, μεζεδάκια και καλή παρέα υποδεχόμαστε το τριώδιο στην πρωτεύουσα
Ο βραβευμένος Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης, δοκιμάζει το παγκόσμιο food trend του Japanese Cheescake
Το viral Japanese cheesecake αποκτά μεσογειακή ταυτότητα μέσα από ποιοτικές πρώτες ύλες και δημιουργικές παραλλαγές μισελενάτου σεφ