Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα χαλαρό ταβερνάκι, με πολύ καλή σχάρα και μουσική

Ένα πάρκο που αξίζεινα πας με την παρέα σου

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2021

Παραδοσιακοί μεζέδες, όμορφος χαλαρός χώρος, ζεστή ατμόσφαιρα, γλυκύτατη εξυπηρέτηση, ζωντανή μουσική, παρεΐστικη διάθεση και τιμές που κυμαίνονται στα €10 το άτομο.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμα ταβερνάκια που τα συνδυάζουν όλα αυτά. Εμείς ανακαλύψαμε ένα τέτοιο στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στον συνοικισμό Κολοσσίου και δεν θα μπορούσαμε να μην σου το προτείνουμε.

Ο λόγος για το Parko Food And Leisure, το οποίο κυριολεκτικά φιλοξενείται σε ένα λιτό χώρο, σε ένα αταπράσινο πάρκο, με γρασίδι και τα παιχνίδια για τα παιδιά, το οποίο με πολλή προθυμία από τους ιδιοκτήτες του εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούρια στοιχεία, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το χώρο. Όταν όμως πιάσουν τα πρώτα κρύα, τα τραπεζάκια μπαίνουν στο περιποιημένο εσωτερικό τους και η δράση μεταφέρεται εντός. 

Το απάχικο αυτό ταβερνάκι θα το βρεις στην οδό Αγίας Φωτεινής, κάτω ακριβώς από την εκκλησία του Αποστόλου Λουκά στον συνοικισμό Κολοσσίου, έτοιμο να φιλοξενήσει τις μεζεδοκατανύξεις της παρέας σου!

Σερβίρει τόσο μεζέδες (ποικιλία σχάρας) όσο και στην πίτα (χοιρινό σουβλάκια, σεφταλιές, μιξ, σουβλάκι κοτόπουλο, γύρος βοδινός, χαλούμι, λουκάνικο χωριάτικο, παστουρμάς, μανιτάρι και πατάτες επίσης στην πίτα) αλλά και πιάτα (μερίδες)  όπως χοιρινή μπριζόλα (jumbo 750 γρ) στα κάρβουνα και φιλέτο κοτόπουλο, χοιρινά πανσετάκια κ.ά. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις και τη δική σου μερίδα επιλέγοντας τα διάφορα της σχάρας, καθώς επίσης και πλούσια σαλάτα όπως και αλοιφές.

Στα συν βάλε και τις επιλογές για παιδιά όπως μπέργκερ και κοτομπουκιές. 

Επίλεξε την ποικιλία σχάρας και ξεκίνα πλούσια σαλάτα. Συνέχισε με μανιτάρια και χαλούμι στη σχάρα, τσίμπα λουκάνικο μοσχομυριστό, πριν υποδεχτείς στο τραπέζι σου τα καλοψημένα κρεατικά τους, όπως σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και σεφταλιές, πεντανόστιμα πανδετάκια, τις ολόφρεσκες πατάτες τηγανητές και άλλα νόστιμα που συνοδεύονται εξαιρετικά με παγωμένη μπίρα.

Εμείς πάντως το ξεχωρίσαμε τόσο για την ποιότητα των πρώτων του υλών όσο και για τα καλοφτιαγμένα μεζεδάκια του αλλά και για το χαλαρό του χώρο όσο και για τη ζεστή και αυθεντική του ατμόσφαιρα!

Σημείωσε τέλος, ότι κάποιες βραδιές φιλοξενεί ζωντανή μουσική, ενώ κάνει και take away και delivery παραγγελίες.

(25932487) Αγίας Φωτεινής 6, συνοικισμός Κολοσσίου, Λεμεσός. Τρ-Σ 17.30-22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close