Ξέρουμε τα τραγούδια που ακούγονται στην πρώτη σεζόν του Sweet Magnolias

Έκανε πρεμιέρα στις 19 Μαΐου και κατάφερε να κερδίσει αμέσως την καρδιά μας με την τρυφερή φιλία ανάμεσα σε τρεις γυναίκες. Το Sweet Magnolias περιγράφει την ιστορία της Maddie, της Helen και της Dana: τρεις κολλητές φίλες που μεγάλωσαν μαζί στη μικρή πόλη Serenity, στη Νότια Καρολίνα. Η πρώτη σεζόν μας δείχνει πως αυτές οι γυναίκες καταφέρνουν να είναι αχώριστες, να στηρίζει η μία την άλλη στην επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή ενώ απολαμβάνουν βραδιές με μαργαρίτες όπου μιλάνε για όλα.

Η σειρά του Netflix, που σίγουρα έχει και δεύτερο κύκλο, είναι βασισμένη στην ομώνυμη λογοτεχνική σειρά της Sherryl Woods, με τις JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott και Heather Headley στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παίζουν ακόμα οι Logan Allen, Anneliese Judge, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears και ο Dion Johnstone.

Ένα ακόμα συν για να δεις τη σειρά είναι και τα τραγούδια της. Αν την έχεις δει και αναρωτήθηκες για αυτά, σου έχουμε όλη την playlist της πρώτης σεζόν. Εκτός από το “Change Is Gonna Come” της Katie Pruitt που ξεχωρίζει στα πρώτα επεισόδια αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο σε καμία πλατφόρμα.

“Destination” – Nickel Creek

“High Love” – Emily Smith

“I Was Born a Dreamer” – Shel

“Let’s Not Call It Love” – The Radio Grande

“Wait” – Broken Fences

“Hold on to Me” – Valerie Broussard

“Hold Me Down” – Josh Auer

“Up ‘Til Six” – Ocean Pleasant, feat. Knight

“Run to You” – Ocie Elliott

“Something Worth Fighting For” – Josh Auer

“Here For You” – Chris Mathieu

“Midnight Air” – Vaski

“Would You Love Me If We Stayed Like This” – Cristina Llull

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31