Μουσική , Music News

Η Lady Gaga συνεργάζεται με τον ΠΟΥ για μία συναυλία για καλό σκοπό

Το One World: Together at Home θα συγκεντρώσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2020

Την ώρα που ο πλανήτης δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού η Lady Gaga ενώνει τις δυνάμεις της με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον φιλανθρωπικό κοινωνικό οργανισμό Global Citizen και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για μία μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό.

Το One World: Together at Home θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση του COVID-19 καθώς και για τη στήριξη των επαγγελματιών υγείας ανά τον κόσμο. Η συναυλία θα μεταδοθεί live τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από πολλά δίκτυα, όπως τα αμερικανικά ABC, NBC και CBS, το βρετανικό BBC αλλά και με live streaming μέσα από YouTube, Facebook, Instagram, Twitch, Amazon Prime Video και Apple.

Τα ονόματα που θα εμφανιστούν είναι: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Idris και Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder.

Επίσης οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert θα είναι οι οικοδεσπότες της βραδιάς, ενώ θα υπάρξουν και guest εμφανίσεις από το Sesame Street. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 35 εκατ. δολάρια από τα κανάλια που θα μεταδώσουν το πρόγραμμα καθώς και από δωρεές καλλιτεχνών.

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close