Shopping , News

Κάτι (πολύ) καλό ετοιμάζει το Nicosia Mall

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, κινείται στους ρυθμούς της αγάπης και χαρίζει μοναδικά δώρα, σε όσους ερωτευμένους συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2021

O φτερωτός θεός του έρωτα ρίχνει τα βέλη του στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας και σας προσκαλεί να ακολουθήσετε τα βήματά του, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, γεμάτο καρδιές, λουλούδια, αμέτρητες προσφορές και εκπτώσεις. 

Το Nicosia Mall, σας προσφέρει μια ατέλειωτη γκάμα επιλογών για να διαλέξετε το πιο incredible δώρο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Στη συναρπαστική αυτή shopping εμπειρία που χαρίζει, έρχεται να προστεθεί και ο μοναδικός διαγωνισμός U R my Valentine, που σας δίνει από αυτή την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα αποκλειστικά από τα καταστήματα του Nicosia Mall, αξίας μέχρι 100 ευρώ. 

Οι πρώτοι δέκα νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια Live Link, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15.00-18.00, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι τυχεροί θα κληρωθούν την Κυριακή, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, είναι να μπείτε στη σελίδα του Νicosia Mall στο Instagram και να κάνετε tag τον δικό σας Βαλεντίνο ή Βαλεντίνα.

Οι εκπλήξεις στο εμπορικό κέντρο που όλοι αγαπάμε, δεν τελειώνουν εδώ. Στο ισόγειο του Nicosia Mall έχει στηθεί ένας φανταστικός τοίχος με χιλιάδες πανέμορφα λουλούδια, στον οποίο μπορείτε να βγάλετε την πιο αγαπησιάρικη σέλφι φωτογραφία σας. Ακόμη, δυο μεγάλες κατασκευές από καρδιές, στις εισόδους του Nicosia Mall, είναι εκεί και σας περιμένουν για να απαθανατίσετε τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές σας.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close