Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Κυπριακόν, με παραδοσιακές συνταγές πέραν των 100 χρόνων, στα Cyprus Eating Awards 2020!

Ένα από τα πιο… παραδοσιακά μέρη της Λεμεσού, ξεχωρίζει και φέτος ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου στα φετινά Cyprus Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2020

To Κυπριακόν έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις Κυπριακές ταβέρνες κι αυτό για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…. τις πρώτες ύλες! Το Κυπριακόν επιλέγει καθημερινά αποκλειστικά εκλεκτές Κυπριακές πρώτες ύλες από μικρές βιοτεχνίες και παραγωγούς περιορισμένης παραγωγής ενώ η κάβα περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες εμφιαλώσεις σπάνιων γηγενών ποικιλιών σταφυλιού όπως η Μωροκανέλλα, η Πρωμάρα και το Σπούρτικο! Αυτοί ήταν και οι λόγοι που το 2018 βραβεύτηκε όχι μόνο με τον ανώτατο τίτλο ‘Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών’ αλλά και με την διάκριση για την καλύτερη κάβα!

Στο Κυπριακόν, μπορείτε να απολαύσετε αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές πέραν των 100 χρόνων με θέα τη θάλασσα, στην καρδιά του παλιού λιμανιού της Λεμεσού σε ένα σύγχρονο χώρο με έντονα Κυπριακά στοιχεία όπως τα παραδοσιακά κρεβάτια στην υποδοχή, τις φοινικωτές καρέκλες, τα πιθάρια που διακοσμούν τον περίγυρο του εστιατορίου και τα μοναδικά χειροποίητα σκεύη από Κύπριους τεχνίτες πήλινων δοχείων, κεραμικών πιάτων που φιλοξενούν την πλούσια γκάμα από ορεκτικά και άλλα σκευάσματα!

Στο μενού του εστιατορίου, εκτός των αγαπημένων Κυπριακών γεύσεων όπως το παραδοσιακό κλέφτικο, το Λευκαρίτικο τταβά και τον καθιερωμένο μεζέ,  μπορείτε να απολαύσετε και γεύσεις με την υπογραφή του Κυπριακόν, όπως η σαλάτα με σύκο, φρέσκια αναρή, καβουρδισμένα καρύδια και βινεγκρέτ από παστό σύκο και λεμονοθύμαρο, το άλειμμα από λουβί, το ρολό κοτόπουλου με πουρέ από σπαράγγια αλλά και μπιφτέκια γεμιστά με χαλούμι που αγαπήθηκαν από τους θαμώνες που θέλουν να απολαύσουν γεύσεις του χθες,,, προσαρμοσμένες στο σήμερα!

Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με κρέμα χαλεπιανό ή μους αναρής καθώς και δροσερά κοκτέιλ εμπνευσμένα από Κυπριακές πρώτες ύλες όπως το Eiva με κόκκινη ζιβανία, φίλφαρ, πουρέ φράουλας, σιρόπι καρπούζι, φρέσκο χυμό λεμονιού και τρίμμα από χαλούμι!

Απολαύστε όλα τα αγαπημένα πιάτα του Κυπριακόν και στην πόρτα σας μέσω της υπηρεσίας delivery, στο τηλέφωνο 77 77 30 50 ή μέσω της πλατφόρμας Foody και Bolt!

Να σημειώσουμε ότι μπορείτε να ψηφίσετε το Κυπριακόν 
1.    μέσω της ιστοσελίδας Cypruseatingawards.checkincyprus.com 
2.    μέσω τηλεφώνου στο 900-31-387 (πιέστε 4 για να επιλέξετε το Κυπριακόν, πιέστε 1 για επαλήθευση της ψήφου και ακολούθως πιέστε 1 για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό)
3.    μέσω αποστολής SMS στο 5588 (με την ένδειξη ΕΑ74 (κενό), το ονοματεπώνυμο σας (κενό) 16).

Στοιχεία επικοινωνίας:
Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός, 3042
T: 25101555
E: tokipriakon@phc.com.cy
Facebook: /tokipriakon

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close