Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2020
Έκανε πρεμιέρα στις 19 Μαΐου και κατάφερε να κερδίσει αμέσως την καρδιά μας με την τρυφερή φιλία ανάμεσα σε τρεις γυναίκες. Το Sweet Magnolias περιγράφει την ιστορία της Maddie, της Helen και της Dana: τρεις κολλητές φίλες που μεγάλωσαν μαζί στη μικρή πόλη Serenity, στη Νότια Καρολίνα. Η πρώτη σεζόν μας δείχνει πως αυτές οι γυναίκες καταφέρνουν να είναι αχώριστες, να στηρίζει η μία την άλλη στην επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή ενώ απολαμβάνουν βραδιές με μαργαρίτες όπου μιλάνε για όλα.
Η σειρά του Netflix, που σίγουρα έχει και δεύτερο κύκλο, είναι βασισμένη στην ομώνυμη λογοτεχνική σειρά της Sherryl Woods, με τις JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott και Heather Headley στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παίζουν ακόμα οι Logan Allen, Anneliese Judge, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears και ο Dion Johnstone.
Ένα ακόμα συν για να δεις τη σειρά είναι και τα τραγούδια της. Αν την έχεις δει και αναρωτήθηκες για αυτά, σου έχουμε όλη την playlist της πρώτης σεζόν. Εκτός από το “Change Is Gonna Come” της Katie Pruitt που ξεχωρίζει στα πρώτα επεισόδια αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο σε καμία πλατφόρμα.
“Destination” – Nickel Creek
“High Love” – Emily Smith
“I Was Born a Dreamer” – Shel
“Let’s Not Call It Love” – The Radio Grande
“Wait” – Broken Fences
“Hold on to Me” – Valerie Broussard
“Hold Me Down” – Josh Auer
“Up ‘Til Six” – Ocean Pleasant, feat. Knight
“Run to You” – Ocie Elliott
“Something Worth Fighting For” – Josh Auer
“Here For You” – Chris Mathieu
“Midnight Air” – Vaski
“Would You Love Me If We Stayed Like This” – Cristina Llull
Σχετικά
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες