Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2019
Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή, από απόψε.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, καθώς και χιόνια ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Από τα μεσάνυχτα και μετά τα φαινόμενα αναμένεται τοπικά να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ και αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης και στα δυτικά και βόρεια πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης.
Τα Χριστούγεννα και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει