Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2020
Η εμβληματική καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον είναι το θέμα νέας βιογραφικής ταινίας που θα φέρει τον ίδιο τίτλο με τη μεγάλη επιτυχία της «I Wanna Dance With Somebody».
Μια ταινία που έχει την έγκριση των διαχειριστών της περιουσίας της τραγουδίστριας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το κληροδότημα Γουίτνεϊ Χιούστον, η ολοκαίνουργια μεγάλου μήκους ταινία για την τραγουδίστρια, θα έχει στην παραγωγή τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό, Κλάιβ Ντέιβις, σκηνοθέτη τη Στέλλα Μέγκι και σεναριογράφο τον Άντονι ΜακΚάρτεν.
«Ενας θλιβερός υμνος στη ζωή της Γουίτνεϊ Χιόυστον»
«Οι παραγωγοί περιγράφουν την ταινία «I Wanna Dance with Somebody», ως διασκεδαστικό, συναισθηματικό και θλιβερό ύμνο της ζωής και της μουσικής της σπουδαιότερης τραγουδίστριας της ποπ R&B όλων των εποχών, παρακολουθώντας το ταξίδι της από την αφάνεια στο μουσικό στερέωμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πατ Χιούστον μάνατζερ και νύφη της Γουίτνεϊ Χιούστον. «Ενώ είμαστε πολύ ειλικρινείς σχετικά με το τίμημα που απαιτούσε η φήμη, θα είναι τόσο πλούσιο όσο και περίπλοκο έπος της αναζήτησης του τέλειου γάμου μεταξύ τραγουδιού και τραγουδίστριας και κοινού, και ταυτόχρονα η συγκινητική ιστορία ενός απλού κοριτσιού του Τζέρσεϊ που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι» τονίζεται στην ανακοίνωση.
«Είμαι πλάι στις καρδιές των συνεργατών που επιλέχθηκαν για την παραγωγή μιας ταινίας που εμψυχώνει και εμπνέει όσους την αγαπούσαν και σας δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε τη φωνή που όλοι ερωτευθήκαμε και θα λατρεύουμε για πάντα!» σημείωσε η Πατ Χιούστον.
Η έξι φορές βραβευμένη με Grammy, Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή το 2012 σε ηλικία 48 ετών.
Σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιανουάριο στους «Los Angeles Times» ο πρώην επικεφαλής της Arista Records, Κλάιβ Ντέιβις δήλωσε ότι είναι «πολύ απογοητευμένος» από τα δύο πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την Γουίτνεϊ Χιούστον. Το ντοκιμαντέρ «Whitney: Can I Be Me?» έκανε πρεμιέρα το 2017 χωρίς τη συνεργασία της οικογένειας της τραγουδίστριας. Δειτε το τρέιλερ.
Και ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα το «Whitney» που είχε την έγκριση του κληροδοτήματος της Γουίτνεϊ Χιούστον.
Ο Κλάιβ Ντέιβις, ο οποίος είναι τώρα επικεφαλής της Sony Music είχε δηλώσει ότι ανυπομονεί για μία νέα βιογραφική ταινία με έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και έναν σπουδαίο σεναριογράφο.
Πηγή: iefimerida.gr
Σχετικά

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή του Μπρους Σπρίνγκστιν με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ
Παρακολουθώντας τα γυρίσματα, το «Αφεντικό» επαίνεσε την ερμηνεία του Γουάιτ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό ηθοποιό» που «τραγουδάει πολύ καλά».

Ο 16χρονος γιος του Τζέισον Μομόα στο Dune 3
Ο ρόλος που θα υποδυθεί, η έναρξη των γυρισμάτων και η ημερομηνία προβολής της τρίτης ταινίας

Το "Υπάρχω" και οι άλλες 27 ταινίες που θα δούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πρωταρά
Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του 11ου Protaras Summer Film Festival

14 θερινά σινεμά μάς περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε υπαίθριου κινηματογραφου στην Κύπρο

Ο Τομ Κρουζ θα πάρει επιτέλους Όσκαρ αλλά όχι για ερμηνεία
Στην ίδια τελετή της Ακαδημίας θα τιμηθεί και η Ντόλι Πάρτον

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά

Το θερινό σινεμά στην όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας, αρχίζει τις προβολές!
Ξεκινά ένα ακόμη καλοκαίρι κινηματογραφικών εμπειριών στον όμορφο θερινό κινηματογράφο της παλιάς πόλης

Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη έχει ημερομηνία πρεμιέρας
«Ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο».