Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2020
Τι κι αν έχουμε καραντίνα, τι κι αν είμαστε κλεισμένοι και ταξιδεύουμε μόνο μέσα από φωτογραφίες. Μια νέα εφαρμογή από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μας ταξιδεύει εικονικά στην Αθήνα και στο ιστορικό κέντρο.
Εικονική περιήγηση σε, καταρχήν, είκοσι επιχειρήσεις στην Πλάκα και το Μοναστηράκι μπορεί να κάνει κάποιος από το σπίτι του μέσω εφαρμογής που έθεσε σε λειτουργία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Το επιμελητήριο δημιούργησε μία καινοτόμο εφαρμογή (Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox) για την online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ», μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ή μια επιχείρηση να περιηγηθεί και να προχωρήσει σε αγορές εύκολα και γρήγορα.
Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, όπως αναφέρεται σε δημοσίευση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, εμφανίζονται προϊόντα ή πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξετε, μπορείτε είτε να μεταφερθείτε στη σχετική προϊοντική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά, είτε να τα «μοιραστείτε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης (tags), όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές.
Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον ηλεκτρονικό επισκέπτη, ανεξαρτήτου συσκευής ή browser και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού, να περιηγηθεί σε συνεχή ροή, εύκολα και γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος.
Πηγή: newsbeast.gr
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη