Cine News , Κινηματογράφος

Oι καλύτερες ταινίες που έχουν βραβευτεί με Oscar για να δεις στο Νetflix αυτή τη στιγμή

Υπέροχες προτάσεις που αξίζει να βάλετε στην watchlist σου άμεσα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2020

Με τις εξελίξεις της σύγχρονης παγκόσμιας σκηνής να μας θέλουν να απολαμβάνουμε πολύτιμο χρόνο στο σπίτι παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να συμφιλιωθούμε με τη ζεστασιά και τη φιλοξενία του χώρου μας, από το να απολαύσουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές ψυχαγωγιάς, όπως την παρακολούθηση μιας σειράς βραβευμένων με Oscar ταινιών που θα σίγουρα θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Τις δημοφιλέστερες από αυτές, φυσικά θα τις βρείτε στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα Νetflix, που θα σας κρατήσει παρέα και θα σας χαρίσει τις πιο χαλαρωτικές και διασκεδαστικές στιγμές -γεμάτες υπέροχες και σύγχρονες εικόνες. 

Παρακάτω ανακαλύψτε τις πιο δημοφιλείς Οσκαρικές ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε τώρα!

Μarriage Story 
Ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Νόα Μπαούμπακ, σκηνοθετεί ένα φιλμ που πραγματεύεται την σχέση ενός σύγχρονου ζευγαριού, με πρωταγωνιστές τους Scarlett Johansson και Adam Driver. H ταινία ξεκινάει δείχνοντας τον Τσάρλι, έναν θεατρικό σκηνοθέτη στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης και τη Νικόλ, μια πολλά υποσχόμενη ηθοποιό που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της να περιγράφουν τι αγαπούν ο ένας στον άλλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου. Αποτελεί ένα πολυεπίπεδο δράμα διαζυγίου που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι τόσο πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας.

The Irishman 
Ίσως μια από τις επιτυχίες της χρονιάς ήταν αυτή που βρίσκει τους Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci να πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό», την καινούρια ταινία του Martin Scorsese. Το φιλμ αφορά μία επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα κι εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς. Μία παραγωγή που συζητήθηκε και μπορείτε να απολαύσετε asap. 

Schindler’s List
Το επικό, ασπρόμαυρο ιστορικό δράμα του Steven Spielberg μαρτυρά την πραγματική ιστορία του Oskar Schindler -που υποδύεται ο ταλαντούχος Liam Neeson- έναν Γερμανό επιχειρηματία που σώζει τη ζωή σε πάνω από χίλιους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Στην ταινία ξεχωρίζει επίσης ο Ralph Fiennes, ο οποίος απεικονίζει τον σκληρό αξιωματικό των SS, Amon Göth.

The Grand Budapest Hotel
Αυτή η εκκεντρικέή κωμωδία του Wes Anderson έχει ως κεντρικό πρωταγωιστή τον Ralph Fiennes -σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του- ως μάνατζερ σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ο οποίος λόγω παρεξήγησης κατηγορείται λανθασμένα για μια δολοφονία και καλείται να αποδείξει την αθωότητά του.

Birdman
Η συγκεκριμένη μαύρη κωμωδία ακολουθεί τον Riggan Thomson, που παίζει ο Michael Keaton -ένας ξεχασμένος ηθοποιός του Hollywood, που έχει μείνει γνωστός για τον ρόλο του στον υπερήρωα Bird Man τη δεκαετία του 1990. Καθώς ο πρωταγωνιστής Thomson λοιπόν, επιχειρεί να ανανεώσει την καριέρα του, βασανίζεται από τη φωνή του Bird Man που ακούει στο κεφάλι του και συχνά φαντάζεται ότι πετάει...

Kramer vs Kramer 
Με πρωταγωνιστή τους Dustin Hoffman και Meryl Streep ως ζευγάρι που βρίσκονται στη μέση ενός δύσκολου διαζυγίου και μιας ατελείωτης νομικής μάχης για την επιμέλεια του μικρού τους γιου, αυτή η ταινία του 1979 θα σας προβληματίσει για θέματα όπως τα δικαιώματα των γυναικών, τους ρόλους των φύλων και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Roma 
Η ταινία θα σας ταξιδέψει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1970, καθώς καταγράφει ένα ολόκληρο έτος στη ζωή μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης στην Πόλη του Μεξικού και τα προβλήματα, τον ρατσισμό και τις κοινωνικές αντιξοότητες που αυτή περνάει μέσα σε μία σκληρή κοινωνία.

La La Land 
Ίσως ένα από τα πιο ρομαντικά μιούζικαλ όλων των εποχών, η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας επίδοξης ηθοποιού και ενός αγωνιζόμενου μουσιοκού, καταγράφοντας τη σχέση τους για ένα χρόνο, από την πρώτη τους συνάντηση στο Λος Άντζελες μέχρι το τελευταίο τους αντίο. Απολαύστε το συναρπαστικό της soundtrack, που περιέχει μεγάλες επιτυχίες, όπως το City of Stars.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close