Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε πτήσεις Πάφος-Αθήνα

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία συμπεριλαμβάνει το πολυζήτητο δρομολόγιο στο πτητικό της πλάνο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2019

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την πρόθεσή της να ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από Πάφο προς την Αθήνα και πίσω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2019. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί το δημοφιλές αυτό δρομολόγιο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με δύο Airbus A319, 144 θέσεων Οικονομικής. 

O κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε “Ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο». Ο κ. Μαυρόκωστας τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης, ιδιαίτερα λόγω του Τουρκικού εμπάργκο, ούτως ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου. 

Η πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com. 

Επιπλέον, για τη φετινή χειμερινή σεζόν η Cyprus Airways θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Πράγα και Ηράκλειο. Σύντομα η αερογραμμή θα ανακοινώσει το νέο της πτητικό πρόγραμμα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, εξυπηρετώντας δημοφιλή δρομολόγια αλλά και ανοίγοντας νέες αγορές για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close