Shopping , News

Σε αυτό το μπαρμπέρικο της Λευκωσίας, θα πιεις μπίρα και θα παίξεις μπιλιάρδο

Στα νέα barber shop το αντρικό grooming δεν είναι απλή υπόθεση

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2020

Σε μια εποχή που το μούσι και τα γένια έχουν γίνει το χαρακτηριστικό που θα συναντήσεις σε μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού, ο σύγχρονος άνδρας γνωρίζει ότι δεν αρκεί απλώς να υιοθετεί ένα στυλ για την εμφάνισή του αλλά πρέπει να είναι και περιποιημένος.

Γι' αυτό και ο Θεραπής Κωνσνταντίνου, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Cheers barbershop στη Λευκωσία, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, γι' αυτό εδώ και ένα χρόνο, αποφάσισε να φτιάξει το δικό του μπαρμπέρικο, με άλλα τρία άτομα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, οι Νικόλας, Μάριος, Σωτήρης και Θεραπής, φροντίζουν ώστε στο Cheers barbershop στη Λευκωσία, η περιποίηση γίνεται απόλαυση για κάθε άνδρα.

Το Cheers λοιπόν είναι ένα κλασικό μπαρμπέρικο με μοντέρνες πινελιές στη διακόσμηση. Κι εδώ εκτός από κλασικό κούρεμα, αλλά και πιο extreme, ξύρισμα με ζεστή πετσέτα και λούσιμο, περιποίηση γενειάδας και προσώπου με τα καλύτερα προϊόντα, με τη γνώση και το μεράκι του Θεραπή, θα βρεις πολλά δυσεύρετα προϊόντα για το στυλ και την περιποίηση των μαλλιών, λαδάκια και κρέμες για τη γενειάδα, προϊόντα aftershave, σαμπουάν κ.λπ., για μια ολοκληρωμένη φροντίδα.

Σ' αυτό το μπαρμπέρικο, δεν θα πας μόνο για τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και για την ωραία φάση που έχει δημιουργηθεί εκεί όλο αυτό το διάστημα. Ο πελάτης εδώ λοιπόν, μπορεί να απολαύσει δωρεάν την μπίρα του πριν το κούρεμα, ενώ στον όροφο υπάρχει μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, φλίπερ, old school ηλεκτρονικά, ακόμα και ένα jukebox από τα 50s, σε ένα ωραίο playroom που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον κόσμο.

Αν σου αρέσει η φάση, κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο 22482848.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close