Things to Do , Top Stories

International Bazaar 2013 Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου

Ημέρα χαράς και αγάπης

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου διοργανώνει και φέτος που συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Ιδρύματος, το ετήσιο International Bazaar 2013 -Ημέρα Χαράς και Αγάπης- την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, στο χώρο του Ιδρύματος στην Λευκωσία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα τελέσει τόσο τα εγκαίνια όσο και τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Μεγάλων Ευεργετών του Ιδρύματος, Στέλιου και Έλλης Ιωάννου στην παρουσία της οικογένειας Ιωάννου.

Παιχνίδια για μικρά παιδία, αυτοκινητάκια, λούνα παρκ, International Bazaar από πρεσβείες, pony ridings, face painting, φουσκωτά, φαγητό, σπιτικά γλυκά, δημοφιλείς ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές, αποτελούν κάποιες μόνο από τις πολλές εκπλήξεις που περιμένουν μικρoύς και μεγάλους τη μέρα εκείνη. Κυκλοφορεί, επίσης, λαχνός με μεγάλο δώρο ένα ολοκαίνουργιο KIA Picanto, προσφορά των εταιρειών Α. Λούτσιος και Υιοί και Ιωάννου & Παρασκευαίδης, καθώς και πολλά άλλα πλούσια δώρα. Εισφορές μπορούν, επίσης, να γίνονται και  μέσω του Cyta Charity Direct  αποστέλλοντας γραπτά μηνύματα στον αριθμό 7000 με τις ενδείξεις  bazaar 1 ( €1), bazaar 2 (€2) και bazaar 3 (€3).

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου είναι η έκφραση της πρώτης οργανωμένης συμπαράστασης προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και έχει ως στόχο την κάλυψη συμπληρωματικών αναγκών του Ιδρύματος, την ευημερία των τροφίμων του και τη συμπαράσταση προς τις οικογένειες τους. Πιο συγκεκριμένα, το έργο του Συνδέσμου παρέχει έμπρακτη στήριξη σε τρία Ιδρύματα: το Ίδρυμα Χριστού Στέλιου Ιωάννου, τις Ενταγμένες Οικιστικές Μονάδες στα Λατσιά και τη Στέγη Άγιος Χριστόφορος.

Οι εισπράξεις από την ημέρα χαράς και αγάπης και κάθε άλλη εισφορά θα ενισχύσουν το πιο πάνω πολυεπίπεδο έργο και τα άτομα με νοητική υστέρηση, που ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές, μας έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close