Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020
Δεν τίθεται θέμα ακύρωσης των πτήσεων της AEGEAN προς την Ιταλία, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.
Σύμφωνα με την εταιρεία σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του προς την γείτονα χώρα, η AEGEAN θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων.
Επιπλέον, χωρίς rebooking fees θα γίνεται από σήμερα και ως τις 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, η μετάθεση του ταξιδιού για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της από την AEGEAN.
Συγκεκριμένα, η AEGEAN με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως «όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees».
Επίσης, η εταιρεία σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης. «Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι αυξάνονται τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία με τον αριθμό των θανάτων που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής να φτάνει τους 6. Στη χώρα έχουν ληφθεί μέτρα όπως η ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι στη Βενετία, αλλά και το κλείσιμο σχολείων, πανεπιστημίων και μουσείων στην περιφέρεια του Βένετο. Η ιταλική κυβέρνηση έχει επιβάλει αυστηρά μέτρα, όπως πρόστιμα σε όποιον συλληφθεί να μπαίνει ή να βγαίνει από τις πληγείσες περιοχές.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του
Αθήνα: Ανάμεσα στους πιο χαρούμενους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως
Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη αστική ζωή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Η Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία, οι ζωντανές γειτονιές, οι επιλογές διασκέδασης και το μεσογειακό κλίμα συνθέτουν μια πολυδιάστατη ταξιδιωτική εμπειρία
Γιατί επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον ίδιο προορισμό
Κι όμως, η επιστροφή σε ένα αγαπημένο μέρος δεν σημαίνει απαραίτητα επανάληψη και κάτι τι το βαρετό
31 φωνές και ένας «τοίχος Ελπίδας»
Οι δράσεις του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν 2026»
Τα βραβεία διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»
To Τμήμα Δασών δίνει και φέτος δωρεάν δεντράκια
Δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος «Φυτεύω για το Κλίμα 2026 -2027»
40 χρόνια Συνεχίζουμε «Μαζί στη ζωή»
Μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τέσσερις δεκαετίες προσφοράς και φροντίδας
Mε αυτήν την εταιρεία τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν προς την Ελλάδα!
Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από οικογενειακές αποδράσεις γεμάτες χαμόγελα