Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2020
Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει!
Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.
Η ταινία 'Ευτυχία' του Άγγελου Φραντζή, αφηγείται τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στιχουργού με πολυτάραχη ζωή και έντονη προσωπικότητα. Το ρόλο της διάσημης στιχουργού, ερμηνεύουν η Κάτια Γκουλιώνη και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.
-
Ρίο Premier Cinemas
05 Μαρτίου - 11 Μαρτίου 2020
Σχετικά

Ο Κόναν Ο' Μπράιαν θα είναι ο παρουσιαστής - και - της 98ης Απονομής των Οσκαρ
Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση της φετινής τελετής, ο Κόναν Ο' Μπράιαν ανανεώνει το ραντεβού του με τα Οσκαρ για του χρόνου. Και είναι επίσημο.

«F1»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του Μπραντ Πιτ για τη Formula1
Στην ταινία, η οποία δημιουργήθηκε από τους συντελεστές του «Top Gun: Maverick», ο Πιτ υποδύεται έναν πρώην οδηγό της Formula1που επιστρέφει στην ενεργό δράση

Τελευταία Πνοή: Η νέα ταινία του Κώστα Γαβρά προβάλλεται στο Πάνθεον
Ο Γαβράς επιστρέφει με μια συγκινητική ταινία που ξεχειλίζει από τη σοφία και την ανθρωπιά

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025
Η 23η διοργάνωση επιφυλάσσει στο κοινό ταινίες που ενθαρρύνουν τον διάλογο

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Η επιστροφή έκπληξη στην υποκριτική - Η εμφάνισή του σε σειρά
Ο εμβληματικός ηθοποιός και σκηνοθέτης επέστρεψε έπειτα από μια εξαετή παύση


To «Avatar: Fire and Ash» θα είναι - ακόμη - μεγαλύτερο από το δεύτερο μέρος
Ο Κάμερον επιστρέφει στην Πανδώρα, με μόνιμο στόχο να αυξήσει το attention span μας.

Μάθιου ΜακΚόναχι: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από έξι χρόνια
Ο πρωταγωνιστής του «Interstellar» και του «True Detective» κάνει νέο ντεμπούτο με την ταινία «The Rivals of Amziah King».

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Παράλληλες Εκδηλώσεις
Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν


Εβδομάδα Ινδικού Κινηματογράφου στην Κύπρο με πέντε ταινίες
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου στο ARTos House στη Λευκωσία

Όσκαρ 2025: Η Zoe Saldana κέρδισε το Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου και πλάνταξε στο κλάμα
Η αναφορά στους μετανάστες γονείς της