Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019
Το ΚΥΦΑ (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS), σε συνεργασία με την σχεδιάστρια μόδας Ελίνα Λεβέντη, τον hair stylist Στράτο Δημητρίου και την εταιρία Wella Professionals, διοργανώνουν ένα ταξίδι στον χρόνο, με επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας και παρουσίαση «Ημερολογίου ΚΥΦΑ 2020» με θέμα: «Κυπριακή Παράδοση, κάνοντας το Παλιό-Σύγχρονο».
Στόχος είναι να αναδειχθεί η Κυπριακή Παράδοση με ένα μοναδικό τρόπο, και να σταλεί το μήνυμα της σύγχρονης εξέλιξης μέσω της παράδοσης. Με ένα μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, στέλνονται μηνύματα για την συνέχιση της παράδοσης των γονιών και των παππούδων μας, μέσα από καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο τους, όπως είναι η σχεδιάστρια μόδας, Ελίνα Λεβέντη.
Παράλληλα στην εκδήλωση θα διατίθεται προς πώληση και ένα συλλεκτικό αριθμημένο ημερολόγιο 1000 αντίτυπων μόνο. Η παρουσίαση του ημερολογίου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκέμβριου 2019 στην Δημοτική Αγορά Λεμεσού (Παντοπουλείο), η οποία για πρώτη φορά προσφέρεται για διοργάνωση εκδήλωσης. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ένα φανταστικό FASHION SHOW με τις υπέροχες δημιουργίες της Ελίνας Λεβέντη, η οποία διαπρέπει στο χώρο της μόδας εδώ και 22 χρόνια, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με after party από τον Δώρο Δημοσθένους.
Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του ημερολογίου και της εκδήλωσης θα δοθούν στον ΚΥΦΑ ως Χριστουγεννιάτικο βοήθημα στους οροθετικούς συνάνθρωπους μας και ιδιαίτερα σε γυναίκες με παιδιά.
Επίτιμη Προέδρος ΚΥΦΑ είναι η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, της οποίας η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ και προπωλούνται:
Πληροφορίες Ελίνα Λεβέντη: 25348623
Σχετικά
Καρναβάλι στο Καϊμακλί: Μια μεγάλη γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους
Το καρναβάλι στο Καϊμακλί θα είναι μια γιορτή για όλη την κοινότητα, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία αποκριάτικης διασκέδασης στην καρδιά της Λευκωσίας.
Weekend Agenda: 22 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, γιορτές, συναυλίες, σοκολάτα, μανταρίνια και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο
Το Κυπριακό Μουσείο γιορτάζει
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης της μόνιμης έκθεσης του μουσείου.
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις