Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2019
Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που θα δούμε στο ρόλο της πράκτορα Jane Kano στο reboot του ‘Charlie’s Angels’;
Οι 'Άγγελοι του Τσάρλι' επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, με την Elizabeth Banks να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. Τους κεντρικούς ρόλους ενσαρκώνουν η Kristen Stewart την οποία γνωρίσαμε μέσα από το 'The Twilight Saga', η Naomi Scott η οποία υποδύθηκε πρόσφατα την πριγκίπισσα Jasmine στo live-action του 'Aladdin' και η άγνωστη μέχρι τώρα, Ella Balinska.
Η νεαρή ηθοποιός γεννήθηκε το 1996 στο Λονδίνο και είναι κόρη του πρώην μοντέλου και τηλεοπτικής σεφ του BBC, Lorraine Pascale. Έχει διδαχτεί πολεμικές τέχνες και kick boxing, είναι αθλήτρια του στίβου, έχει ύψος 1.80 και ασχολείται με το μόντελινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 2015 παίζοντας μικρούς ρόλους σε βρετανικές ταινίες, ενώ το 2018 αποφοίτησε από το Guildford School of Acting. Ο πιο γνωστός της ρόλος μέχρι τώρα είναι αυτός της Nyela Malik στη σειρά 'The Athena'. Στο reboot του 'Charlie's Angels' κατάφερε μετά από οντισιόν να πάρει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό της πράκτορα Jane Kano, γεγονός που την έκανε διάσημη εν μία νυκτί! Συγκεκριμένα, οι followers της στο Instagram από 13Κ ‘εκτοξεύτηκαν’ μέσα σε λίγες μέρες στους... 135Κ!
Info: Η Ella Balinska πρωταγωνιστεί στην ταινία 'Charlie's Angels' που κάνει πρεμιέρα την Πεμ 21 Ιουν σε όλους τους κινηματογράφους της Κύπρου.
Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι