Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019
Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα µέτριοι και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά σε υπήνεµες περιοχές ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος, από ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αρχίσει να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.
Την Πέµπτη, ο καιρός θα καταστεί µέχρι το µεσηµέρι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται σε κάποιες περιοχές τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, το µεσηµέρι και το απόγευµα, µε τον καιρό να βελτιώνεται σταδιακά από αργά το απόγευµα. Στην ατµόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται την Παρασκευή.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και την Πέµπτη, παραµένοντας ωστόσο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή, η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει πτώση σε αρκετές περιοχές και θα κυµανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Διαμονή στο χωριό: Το ανακαινισμένο boutique hotel που επέστρεψε και μας δίνει λόγο να ανέβουμε βουνό
Νέα επιλογή για διαμονή στον Πεδουλά μετά την πλήρη ανακαίνισή του, μας δίνει το ξενοδοχείο Elyssia
Ταξιδεύουμε από Πάφο με €14,99: Οι προσφορές της Ryanair για 7 υπέροχους προορισμούς
Μια αλλαγή παραστάσεων, λίγες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα και μια ευρωπαϊκή πόλη για εξερεύνηση
Μεμονωμένες βροχές αναμένονται και σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του
Αθήνα: Ανάμεσα στους πιο χαρούμενους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως
Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη αστική ζωή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Η Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία, οι ζωντανές γειτονιές, οι επιλογές διασκέδασης και το μεσογειακό κλίμα συνθέτουν μια πολυδιάστατη ταξιδιωτική εμπειρία
Γιατί επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον ίδιο προορισμό
Κι όμως, η επιστροφή σε ένα αγαπημένο μέρος δεν σημαίνει απαραίτητα επανάληψη και κάτι τι το βαρετό
31 φωνές και ένας «τοίχος Ελπίδας»
Οι δράσεις του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν 2026»
Τα βραβεία διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»