Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2019
Κάθε αντικείμενο που μεταφέρεται από τη μια γενιά στην άλλη αποτελεί για την Jo&Tim μια επιτυχία! Δύο χρόνια μετά τη σύνθεση του διδύμου φαίνεται ότι η Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη και η Θέα Αγγελή Αναγιωτού έχουν καταφέρει να μεταδώσουν το πάθος τους για οτιδήποτε μοναδικό και ξεχωριστό. Κατάφεραν να μεταδώσουν την πεποίθηση ότι το όμορφο δεν έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που κουβαλά μαζί του. Εξάλλου, η διάσωση διαχρονικών αντικειμένων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Jo&Tim αφού η οικολογική ευαισθησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς της.

Μετά από δύο πρωτοποριακές εκθέσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και τη δημιουργία του δικού της χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας, συνεχίζει με το ίδιο πάθος της πρώτης μέρας, ακολουθεί την τροπή των πραγμάτων, βλέπει μπροστά και σίγουρα κινείται προς την κατεύθυνση που προστάζει η αγορά και οι πελάτες της.

Για τη νέα σεζόν η Jo&Tim κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της μοναδικά διαχρονικά κομμάτια επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία να είναι προσιτά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, τόσο σε τιμή όσο και σε σχεδιασμό. Στο showroom της εταιρείας, βρίσκει κανείς υπέροχα δώρα, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.
Για τις γιορτές, αλλά όχι μόνο, έχει ετοιμαστεί μια σειρά με ξεχωριστά εταιρικά δώρα που καλύπτουν την ανάγκη των επαγγελματιών να προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες τους κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα πρακτικό και χρήσιμο, το οποίο να εκφράζει σωστά την εκτίμηση τους.
Σοφούλη 26, Μέγαρο Σιαντεκλαίρ, Λευκωσία
Τηλ. επικοινωνίας: 99699740 – 99359900
www.jo-and-tim.com
Σχετικά
“Restart your Life”: Το νέο φθινοπωρινό τεύχος της Madame Figaro είναι εδώ
Ένα τεύχος αφιερωμένο στην 21η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Όταν οι ιστορίες των γυναικών γίνονται έμπνευση: Τα M&S Κύπρου παρουσιάζουν και φέτος το ‘Fashion That Matters’
7 γυναίκες ενέπνευσαν τον σχεδιαστή Μιχάλη Παντελίδη για το φετινό T-shirt
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου
Νέα άφιξη: Το πρώτο κατάστημα LEGO έρχεται στην Κύπρο
Ένα τουβλάκι, αμέτρητες δυνατότητες και ένας νέος χώρος για να τις ανακαλύψεις
Σ' αυτό το mall θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα Victoria’s Secret της Κύπρου
Ο διάσημος οίκος εσωρούχων ανοίγει το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Victoria’s Secret στην Κύπρο
Η JYSK ετοιμάζει την επέκτασή της στην Κύπρο
Τα πρώτα καταστήματα ανοίγουν την άνοιξη του 27
25+ beauty brands, αμέτρητες εμπειρίες: Το Beauty Fest επιστρέφει στη Λεμεσό!
Το μεγαλύτερο beauty event του φθινοπώρου επιστρέφει στη Λεμεσό
To νέο μυθιστόρημα της Άννας Κριθ βρίσκεται στα ράφια
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, με τίτλο «Το τίμημα της ομορφιάς: Το ελιξίριο»
H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα
Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις πληθωριστικές πιέσεις
FLO London: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια ξεχωριστή εκδήλωση!
Ένας χώρος όπου η ομορφιά συναντά την υψηλή αισθητική και τη βρετανική φινέτσα.
H Lidl θα γεμίσει PAW Patrol
Η Lidl θέτει νέα πρότυπα στη διαφήμιση παιδικών προϊόντων: Συνεργασία με το PAW Patrol® αποκλειστικά για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που πληρούν τα διατροφικά κριτήρια του ΠΟΥ
Το ωράριο των malls της Κύπρου για τον Δεκαπενταύγουστο
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα