Shopping , News

Ο πλούτος των κυπριακών σπιτικών προϊόντων σε ένα νέο και πανέμορφο κατάστημα που μόλις άνοιξε

Το δεύτερο κατάστημα Bakali εγκαινιάζεται τον Οκτώβριο στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019

Με πίστη στα αγνα φυσικά αγαθα της φύσης και στα θαυμάσια κυπριακά σπιτικά προϊόντα το Bakali καινοτομεί εδώ και 6 χρόνια σε ότι αφορά στην ανθρώπινη υγεία, ομορφιά και την κυπριακή παράδοση.

Ο στόχος του Bakali είναι να υπενθυμίσει σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας την μεγάλη παράδοση με τα θαυμάσια ντόπια σπιτικά προϊόντα, τα οποία παράγονται με μεράκι και αγάπη εδώ στον τόπο μας. Στο Bakali θα βρείτε τα καλύτερα πιστοποιημένα κυπριακά προϊόντα, από τους καλύτερους τοπικούς, παραγωγούς από όλα τα χωριά της Κύπρου.

Η φιλοσοφία του Bakali είναι να στηρίξει μικρές και μεγάλες κυπριακές βιοτεχνίες με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των κυπριακών προιόντων σε Κύπρο και εξωτερικό.

Εδώ και 6 χρόνια έχει δημιουργήσει ενα σύγχρονο χώρο στη Λευκωσια,  με πολλή αγάπη και μεράκι που στοχος του πάντοτε είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Νέο κατάστημα στη Λεμεσό 

Από τώρα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Bakali στο ολοκαίνουργιο κατάστημα στη Λεμεσό. Στο χώρο θα βρείτε φυσικές θεραπειες προσώπου, σωματος, μαλλιών, όλα από αγνά φυσικά υλικα. Όλες οι θεραπείες μπορουν να γίνουν custom made για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θεραπευτικά βότανα, μπαχαρικά, τσάγια, καφέδες, αιθέρια έλαια, χειροποίητα σαπούνια, δώρα και ολα τα κυπριακά προϊόντα.

 

Σε περίπτωση που σκεφτόσασταν να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια για να βρείτε αγνά κυπριακά προιόντα .... το Bakali σας βγάζει από τον κόπο. Έχουν μαζέψει από όλα τα χωριά της Κύπρου τα καλύτερα πιστοποιημένα προϊόντα και τα έβαλαν στο κατάστημά τους. 

Αναλαμβάνουμε και εταιρικά δώρα. Όλα πάντοτε αγνά, χειροποίητα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και το δικό σας γούστο.

Η οικογένεια του Βakali μεγαλώνει χάρη σε εσάς με καινούργιο κατάστημα στη Λεμεσό και η υπόσχεση μας είναι να είμαστε πάντοτε κοντά σας με ποιοτικά αγνά προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες, πάντοτε με αγάπη και σεβασμό. 

Το νέο κατάστημα Bakali εγκαινιάζεται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στην οδό Κολωνακίου 39 στη Λεμεσό.

Καταστήματα Bakali 
Μπουμπουλίνας 14 Λευκωσια .Τηλ: 22665503.
Κολωνακιου 39 Λεμεσό. Τηλ. 25565602.
Email: bakalicy@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close