Shopping , News

Μάθε τα νέα εστιατόρια που έρχονται στο Mall of Cyprus

«Στόχος μας να καταστεί το Mall of Cyprus ένας ιδανικός προορισμός για φαγητό»

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2019

Στην τελική ευθεία βρίσκεται αυτή την περίοδο η ολοκλήρωση της επέκτασης του The Mall of Cyprus h η οποία χωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση της επέκτασης αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν το τέλος Μαρτίου ενώ η δεύτερη φάση λίγο πριν την αρχή του καλοκαιριού του 2019. 

Το Check In Cyprus σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κύπρο Χατζηστυλλή, Γενικό Διευθυντή του The Mall of Cyprus επιβεβαίωσε το γεγονός της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας στα τέλη του Μάρτη.
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηστυλλή η επέκταση περιλαμβάνει και το πολυαναμενόμενο food court του The Mall of Cyprus το οποίος όπως μας είπε χαρακτηριστικά αποτελεί κάτι μοναδικό στην Κύπρο, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στη χώρα μας και ακολουθεί τα πρότυπα του εξωτερικού. 

Να σημειωθεί ότι η σημερινή επέκταση του εμπορικού κέντρο περιλαμβάνει προσθήκη επιπλέον 6.000 τετραγωνικών μέτρων στα οποία θα υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και άλλοι χώροι εστίασης αλλά και επιπλέον 300 νέες θέσεις για πάρκινγκ οι οποίοι χωρίζονται 4 επίπεδα.



6 νέα εστιατόρια και επέκταση παλαιότερων 
Ο σημερινός χώρος στον οποίων υπάρχουν τα εστιατόρια όπως ακριβώς τον γνωρίζουμε σήμερα μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διαδικασία επέκτασης του The Mall of Cyprus. Εκεί, θα δημιουργηθεί ένα μοντέρνος, υψηλού επιπέδου και ποιότητας χώρος για φαγητό που έχει σαν στόχο σύμφωνα με τον κ. Χατζηστυλλή να μην μοιάζει με κανένα άλλο στην Κύπρο και να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία εστίασης στον εκάστοτε επισκέπτης.
 
Στο νέο food court του The Mall of Cyprus έρχονται να προστεθούν μεγάλες και δημοφιλείς αλυσίδες του εξωτερικού με πιο σπουδαίο όνομα το Paul το οποίο θα ακολουθήσει το κόνσεπτ του πρώτου Paul που άνοιξε πέρσι στο κέντρο της Λευκωσίας. Ακολουθεί μία ακόμη πολύ επιτυχημένη και βραβευμένη αλυσίδα ασιατικής κουζίνας, το Wagamama, το δημοφιλές Nero Café, το Ocean Basket, το Tavernaki Express που έρχεται να αντικαταστήσει το Derlicious και το αγαπημένο Burger King το οποίο θα συνυπάρξει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε κοινό χώρο με το McDonald’s. Τέλος, ερωτηματικό παραμένει η παρουσία ή όχι της Pizza Hut, πράγμα που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. 
Όλα τα παλαιότερα εστιατόρια του The Mall of Cyprus διατηρούνται, ανανεώνονται, μεγαλώνουν τον χώρος τους και θα διαθέτουν όπως και τα καινούργια τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο με καλυμμένες βεράντες για άνετη απόλαυση φαγητού και ποτού.

H επιλογή του Gloria Jeans παραμένει αλλά ο χώρος του μετατρέπεται σε ένα kiosk όπως αυτά που συναντούμε σε μεγάλα mall του εξωτερικού ενώ συνεχίζει την παρουσία του το Taco Bell, Αλμυρό Γλυκό, KFC και Chop Sticks. 

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηστυλλή συγκεκριμένα το Friday’s διπλασιάζει τον χώρο και μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο με μεγάλο και ασφαλή παιδότοπο για τα παιδιά. Επίσης, το Starbucks μεγαλώνει και γίνεται πιο άνετο ενώ τετραπλασιάζεται ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιχνίδι που προσφέρεται για εφήβους αλλά και μικρότερες ηλικίες. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close