Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2019
Polaroid
Πρεμιέρα 8 Αυγ (88')
Σκηνοθεσία: Lars Klevberg
Πρωταγωνιστές: Kathryn Prescott, Tyler Young, Samantha Logan
Η βραβευμένη νορβηγική ταινία μικρού μήκους 'Polaroid' γίνεται μεγάλου μήκους παραγωγή από τους δημιουργούς των αμερικάνικων ριμέικ των horror film, 'Τhe Ring' και 'The Grudge', με τον Lars Klevberg να αναλαμβάνει ξανά τη σκηνοθεσία. Η μοναχική έφηβη Bird Fitcher (Kathryn Prescott) δεν έχει ιδέα για τα κρυφά μυστικά που τυλίγουν τη vintage Polaroid φωτογραφική μηχανή που βρήκε τυχαία. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο. O εφιάλτης μόλις ξεκίνησε... Το 'Polaroid' ακολουθεί τη 'μόδα' που δημιούργησε το 'Lights Out' το 2016, όπου βλέπουμε πετυχημένες ταινίες τρόμου μικρού μήκους, που συνήθως συναντάμε στο YouTube, να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη από τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ. Οι κριτικές που απέσπασε το εν λόγω φιλμ είναι πολύ μέτριες, αφού η καλογυρισμένη και ατμοσφαιρική πρωτότυπη τρίλεπτη ταινία του 2017, 'κάηκε' από τα πολλά -αμερικανικά- κλισέ που διέπουν το -ταλαιπωρημένο- είδος τα τελευταία χρόνια.
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός ) 22.15
K Cineplex (Λάρνακα), 20.00, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 22.15
RIO (Λευκωσία) 19.45, 22.00
RIO (Λεμεσός) 19.45, 22.00
The Kitchen
Πρεμιέρα 8 Αυγ (102')
Σκηνοθεσία: Andrea Berloff
Πρωταγωνιστές: Elisabeth Moss, Melissa McCarthy, Tiffany Haddish
Το 1978, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell’s Kitchen του Μανχάταν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το 'έργο' τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της ντόπιας μαφίας. Μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic του συγγραφέα Ollie Masters, με τη σεναριογράφο του 'Straight Outta Compton', Andrea Berloff, να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και τις Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, αλλά και την πρωταγωνίστρια του 'The Handmaid's Tale', Elisabeth Moss να ηγούνται του cast.
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός ) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα), 19.45, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.15
RIO (Λευκωσία) 19.45, 22.00
RIO (Λεμεσός) 19.45, 22.00
Les invisibles
Πρεμιέρα 8 Αυγ (102')
Σκηνοθεσία: Louis-Julien Petit
Πρωταγωνιστές: Patricia Mouchon, Khoukha Boukherbache, Bérangère Toural
Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών ανακοινώνει ότι θα κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεση τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο μέσο και στο ψέμα… Πλέον, όλα επιτρέπονται... Η κωμωδία του Louis-Julien Petit, επίκαιρη όσο ποτέ, συνδυάζει ιδανικά το καυστικό κοινωνικό σχόλιο με το γέλιο, επιλέγοντας αληθινές άστεγες γυναίκες να συμπρωταγωνιστήσουν με την αφρόκρεμα του γαλλικού σινεμά.
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 20.00
K Cineplex (Λευκωσία) 20.00
K Cineplex (Λεμεσός ) 20.00
K Cineplex (Λάρνακα), 20.00
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 20.00
Μαραθώνιος Θερινών Προβολών, Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια
Πρόγραμμα προβολών ΕΔΩ
Σχετικά
«Bitter Christmas»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2026
Ιστορική αλλαγή για τα Όσκαρ: Περνούν από την τηλεόραση στο Youtube
Τέλος εποχής για τα βραβεία της Ακαδημίας η οποία υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Youtube για τα δικαιώματα των Όσκαρ.
Love Actually: Πού θα δεις δωρεάν την πιο ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία, κάτω από τ' αστέρια
Υπαίθρια προβολή της ταινίας «Αγάπη Είναι» (Love Actually)
3 νέες πρεμιέρες για κινηματογραφική απόδραση τα Χριστούγεννα
Avatar, χριστουγεννιάτικα animation και ελληνική περιπέτεια γεμίζουν τις αίθουσες με δράση, συναίσθημα και γιορτινή μαγεία
Ο Γιώργος Τσαγγάρης νικητής του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας Animation στο Φεστιβάλ Karama της Ιορδανίας
Επίκεντρο της ταινίας «Η Υφάντρα» είναι ο μύθος της Αράχνης
Zootopia 2: Η ταινία του Χόλιγουντ με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2025 – 1,13 δισεκατομμύρια δολάρια
Παγκοσμίως ωστόσο στην κορυφή παραμένει το κινεζικό blockbuster animation «Ne Zha 2», με 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.
Γιορτάζουμε τη μικρότερη μέρα του χρόνου με ταινίες μικρού μήκους
Το φετινό Short Film Day, θα φιλοξενηθεί στο Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης στη Λευκωσία
Νεκροί ο διάσημος σκηνοθέτης Rob Reiner και η σύζυγός του
Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους - «Κανείς δεν έχει συλληφθεί ή είναι ύποπτος» λέει η αστυνομία του Λος Άντζελες
Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hit Me Hard and Soft» -Σε 3D με την υπογραφή του Τζέιμς Κάμερον
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας-συναυλίας της Μπίλι Άιλις με τίτλο «Hit Me Hard and Soft», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.
Hunger Games: Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο νέο prequel
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Panem επεκτείνεται ξανά, καθώς το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία των 50ών Αγώνων Πείνας, 24 χρόνια πριν από την αρχική ταινία
Hold Onto Me: H ταινία της Κύπριας σκηνοθέτριας Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς
Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο ιστορικό και ιδιαίτερα προβεβλημένο αμερικανικό φεστιβάλ
4 πρεμιέρες – 4 λόγοι για να πας σινεμά αυτή την εβδομάδα
Τέσσερις πρεμιέρες γεμάτες ένταση, συναίσθημα και κινηματογραφική μαγεία