Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2013
1. Να χορεύω στο "Ammos Kitchen & bar" (24828844, Παραλία Μακένζι), να δοκιμάσω κορυφαία κοκτέιλ και να γίνομαι 'γουλί' για καλό σκοπό. Ο λόγος για το "Barbers day" το οποίο πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους θαμώνες και το μαγαζί να δίνονται σε φιλανθρωπικό σκοπό.
2. Να ακολουθήσω όλους τους δρόμους του κρασιού στην Κύπρο, να αρωματίσω το στόμα με ξυνιστέρια, μαραθεύτικα και κουμανταρίες και να σφίξω τα χέρια των οινοποιών και των παραγωγών για την πρόοδό τους τα τελευταία χρόνια.
3. Να αράξω σε ένα άνετο καναπεδάκι στο 'Nozomi' (23723010, So Nice Boutique Suites, Αγία Νάπα), να απολαύσω θαλασσινό τοπίο και βραβευμένα sushi, όπως prawn tempura, spider και nozomi roll.
4. Nα δοκιμάσω γαστρονομία 5 αστέρων στη βεράντα των εστιατορίων "Μαυρομμάτης" και "Vivaldi" στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό (25310222).
5. Να περπατήσω βήμα προς βήμα ολάκερο τον Ακάμα, να δροσιστώ στα λουτρά της Κύπριας θεάς της ομορφιάς Αφροδίτης, και να απολαύσω φρέσκο ψαράκι στο Λατσί.
6. Να πάω με όλους μου τους φίλους, για ακόμη μια φορά, στη μεγαλύτερη, δροσερή αυλή της Λευκωσίας, αυτήν του 'Sawa' (22766777, Κλήμεντος 31) και να εντρυφήσω στη συριακή κουζίνα παρακολουθώντας αισθησιακό belly dancing. Ενώ θα ξετρελαθούμε όλοι με την επιτόπια παρασκευή παγωτού μαστίχα.
7. Να spa-νιαριστώ στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του 5άστερου Sunrise Pearl (23831501) στον Πρωταρά και ακολούθως να γευτώ αστακομακαρονάδα στο "Fishbone" από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Αντώνη Αττούνη.
8. Ψηφίζω βραδινή πρωτεύουσα με κορωνίδα μεσογειακές γεύσεις από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Χρήστου Φιλίππου, σε ένα από τα τραπέζια του "Bastione" (22730025, Αθηνάς 6).
9. Παίρνω την ομπρέλα, τις ψάθες μου και τη βγάζω οικονομικά σε μια ερημική παραλία, παγώνοντας το καρπούζι και τις μπίρες μου στα δροσερά νερά της θάλασσας -ακριβώς όπως παλιά!
10. Δοκιμάζω πολυσύνθετες, μα και απλές συνταγές με μαύρη κυπριακή τρούφα στο εστιατόριο "Gourmet Τavern" (26933626, Διονύσου 2, Λεωφόρος Ποσειδώνος), στο παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου.
Σχετικά
Η πλατεία Ζουχούρι θα γεμίσει και φέτος τα Χριστούγεννα με γεύσεις και μουσική
Η Λάρνακα ετοιμάζεται να μπει σε γιορτινό κλίμα με το Larnaca Christmas Market 2026, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες ημερομηνίες από τον Δεκέμβριο μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου
Fun Day στο χωριό, δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση
Μια μέρα αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.