Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε σε μία από τις πιο φημισμένες ταβέρνες της Κύπρου που ξέρει από κυπριακή κουζίνα

Η εμβληματική και βραβευμένη ταβέρνα στη γραφική κοινότητα Σωτήρας Αμμοχώστου, είναι μία διαχρονική αξία στον χώρο της εστίασης

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2019

Η φήμη της βραβευμένης, παραδοσιακής ταβέρνας Μουσικός έφτασε σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού μας, γιατί η κουζίνα του σέβεται την παράδοση του τόπου μας και θυμίζει στους νεότερους τη νοστιμιά και την πρωτοτυπία της! Γι’ αυτό, όλοι οι καλοφαγάδες έρχονται στον όμορφο και φιλόξενο χώρο της για να απολαύσουν τους νόστιμους μεζέδες και τα εποχικά της πιάτα, στις πιο λογικές τιμές και πάντα με το ζεστό καλωσόρισμα των ιδιοκτητών της.

Στον Μουσικό ετοιμάσου να απολαύσεις μια πανδαισία πατροπαράδοτων γεύσεων από κολοκούθκια, καραόλους, σπιτικά ορεκτικά, ζεστό ψωμί, ξιδάτα, κολοκάσι, χαλλούμι, μακαρόνια χωριάτικα, κεφτέδες, μέχρι σούβλα χοιρινή/κοτόπουλο, σεφταλιές και κλέφτικο. Αν ψάχνεις για ταβέρνα αυθεντική και παραδοσιακή, είσαι στο σωστό μέρος!

Όλο γεύση
Το οφτό, που σερβίρει μέσα στη γάστρα, το ολόφρεσκο σπιτικό χαλλούμι, που έρχεται στο τραπέζι σου ζεστό-ζεστό, αλλά και τα εποχικά πιάτα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίζουν. Πάρε θέση στη γραφική αυλή της ταβέρνας κι άφησε τα υπόλοιπα στους ανθρώπους της. Όλα τα πιάτα θα έρθουν ολόφρεσκα και καλοκαμωμένα, για να ικανοποιήσουν εσένα και την παρέα σου με τον πιο γευστικό τρόπο.

A place to be
Ο Μουσικός είναι συνώνυμος με το καλό φαγητό και φημισμένος για την ποικιλία των μεζέδων του. Η εμβληματική και βραβευμένη ταβέρνα στη γραφική κοινότητα Σωτήρας Αμμοχώστου, είναι μία διαχρονική αξία στον χώρο της εστίασης και των πατροπαράδοτων γεύσεων, που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά.

(23828833) Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Σ 18.30-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close