Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2019
Το 2017, η ταινία τρόμου 'Happy Death Day' σημείωσε απρόσμενη επιτυχία στο αμερικανικό box office (σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων ξεπερνώντας τα 122 εκατομμύρια δολλάρια) και όχι άδικα, αφού με τις εύστοχες κωμικές ανάσες, ο Christopher Landon μας αφηγήθηκε την ιστορία μιας νεαρής φοιτήτριας η οποία ζει ξανά και ξανά την ημέρα των γενεθλίων της, η οποία όμως μέλλει να είναι και η μέρα του θανάτου της, δίνοντάς της πολλαπλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να ανακαλύψει τον δολοφόνο της για να καταφέρει να επιζήσει και να φτάσει στο πολυπόθητο αύριο (η όλη κατάσταση είναι εμπνευσμένη φυσικά από την 'Ημέρα της Μαρμότας').
Δύο χρόνια μετά, ο Landon σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο του sequel, με την Jessica Rothe να επιστρέφει δριμύτερη στο ρόλο της! Το 'Happy Death Day 2U', βρίσκει την Tree Gelbman να ζει πλέον απελευθερωμένη από τη χρονική λούπα που είχε μπλεχτεί, όμως όχι για πολύ...
Μια νέα χρονική λούπα θα τη κάνει έξω φρενών, αφού πλέον, δεν κινδυνεύει μόνο η ίδια αλλά και όλη της η παρέα όχι από έναν αλλά από πολλούς 'Baby Killers'!
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
28 Φεβρουαρίου - 06 Μαρτίου 2019
Σχετικά
Πέθανε η Μαρζάν Σατραπί, δημιουργός του «Περσέπολις»
Η Γαλλοϊρανή καλλιτέχνις ήταν 56 ετών
Οι 5 κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Από την επιστροφή του θρυλικού «Scary Movie» και το επικό «Masters of the Universe» μέχρι οικογενειακές περιπέτειες και αγαπημένα animation, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν νέες επιλογές για κάθε γούστο
«Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» υποψήφια για 6 βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η κλασική «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς αποκτά ελληνική κινηματογραφική ταυτότητα και ξεχωρίζει στις τεχνικές και καλλιτεχνικές κατηγορίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Ηρθε η ώρα και ο Κλιντ Ιστγουντ να αποσυρθεί από την σκηνοθεσία
Καθώς ο Κλιντ Ιστγουντ γιορτάζει τα 96α γενέθλιά του, οι πληροφορίες που τον θέλουν πλέον να αποσύρεται από τη σκηνοθεσία φέρνουν ξανά στο προσκήνιο μια από τις σπουδαιότερες διαδρομές στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου.
«Echoes Of Beneath»-Κάτω από την επιφάνεια: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Βασίλη Μπαραχάνου με τον Αντώνη Τσαπατάκη στην Κύπρο
Με εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα και την υποβλητική μουσική του Γιώργου Τσιόκρη, το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια διεισδυτική ματιά στη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής
«Τα Πουλιά»: Έρχεται το ριμέικ της θρυλικής ταινίας του Χίτσκοκ
Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Emmy Σάρα Σνουκ του «Succession»
Το Θερινό Σινέ Έρμα επιστρέφει το 2026 με δωρεάν προβολές κάτω από τα αστέρια
Τέσσερις ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές στην αυλή του «Έρμα» στην παλιά Λευκωσία, με ταινίες από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το «Angel Heart» γίνεται σειρά με τον Ζακ Έφρον
Η κλασική, πλέον, ταινία του Άλαν Πάρκερ από το 1987 μετατρέπεται σε τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον, για λογαριασμό του HBO.
«Disclosure Day»: Οσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει δυναμικά στην επιστημονική φαντασία με το «Disclosure Day», μία από τις πιο πολυσυζητημένες κινηματογραφικές κυκλοφορίες του 2026, που ήδη προκαλεί έντονο ενδιαφέρον χάρη στα πρώτα trailer και τις θετικές αντιδράσεις από τις δοκιμαστικές προβολές.
Η Λευκωσία βλέπει ταινίες κάτω από τα αστέρια
Στο Open Air Cinema των Premier Cinemas, που σηκώνει απόψε αυλαία