Shopping , News

Μάθαμε πότε ανοίγει η ΙΚΕΑ στη Λεμεσό

Η ΙΚΕΑ πάει Λεμεσό κι εμείς μάθαμε πότε περίπου ανοίγει

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2019

Στην ΙΚΕΑ έχουν ως στόχο να δημιουργούν για μας μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι, αναζητώντας συνεχώς εναλλακτικούς τρόπους διάθεσης των προϊόντων τους στις περιοχές που βρίσκονται μακριά από το υπέροχο κατάστημα στη Λευκωσία.

Έτσι, η ΙΚΕΑ, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το κατάστημα που λειτουργεί στη Λευκωσία από το 2007, αποφάσισε να μας διευκολύνει δημιουργώντας το πρώτο σημείο παραγγελιών και παραλαβών. 

Το νέο Κέντρο Παραγγελιών & Παραλαβών θα λειτουργήσει στη Λεμεσό, ώστε όλοι εμείς που αγαπάμε τα προϊόντα της ΙΚΕΑ να έχουμε εύκολη πρόσβαση σ' αυτά.

Στο χώρο, οι πελάτες θα παρουσιάζονται κάποια έπιπλα και προϊόντα εξοπλισμού σπιτιού και οι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων που θα διατίθενται για άμεση αγορά, καθώς και να δώσουν την παραγγελία τους.

Το Pick up & Order Point πρόκειται να λειτουργήσει στο κτίριο του πρώην Ορφανίδη στα Πολεμίδια, όπου ήδη τοποθετήθηκε η ταμπέλα στο κτίριο (δίπλα σ' αυτές του Jumbo και του Intersport), ενώ οι εργασίες στο  βρίσκονται σε εξέλιξη, και σύμφωνα με δημοσίευμα πρόκειται να λειτουργήσει περί τα τέλη Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως στο χώρο όπου σήμερα στεγάζεται το γνωστό κατάστημα Jumbo, πέρα από την ΙΚΕΑ, θα προστεθούν κι άλλα γνωστά ονόματα της κυπριακής αγοράς, όπως οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τα καφέ Starbucks, το brand αθλητικών ειδών Intersport και κάποια άλλα μικρότερα brands.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close