Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2019
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών θα διοργανώσει το 3ο Αγροτικό Φεστιβάλ στις 5,6 και 7 Ιουλίου 2019 στην Επαρχία Λεμεσού.
Μέσα από το φεστιβάλ αυτό, ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν τα κυπριακά εδέσματα και θα ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα τα οποία επιχορηγεί ο ΚΟΑΠ. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις / ομιλίες για τα μέτρα επιχορήγησης του Οργανισμού. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα τιμηθούν άτομα τα οποία κατ’ οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πολιτιστική κληρονομία του τόπου μας.
Στο φεστιβάλ θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν εκθέτες που σχετίζονται με την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων, οινοποιεία, βιολογικά προιόντα, τυροκομεία, αλλαντοποιεία, ομάδες παραγωγών και άλλοι εκθέτες που έχουν σχέση με το γεωργικό επάγγελμα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί με μικρά περίπτερα τα οποία θα ενοικιαστούν και θα μπορούν οι εκθέτες να διαφημίζουν ή / και να πωλούν τα διάφορα προϊόντα που θα εκθέτουν στο φεστιβάλ.
Όσον αφορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αυτό θα περιλαμβάνει μουσικές, χορό, ακόμα και προβολές σινεμά, όπως και έκθεση βιολογικών προϊόντων.
-
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
05 Ιουλίου - 07 Ιουλίου 2019
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out