Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2019
Κάποιοι χώροι εστίασης ξεχωρίζουν για διάφορους λόγους, το μενού, τα πιάτα, τη διακόσμηση, την εξυπηρέτηση, τις τιμές ακόμα και τη διασκέδαση που προσφέρουν. Το Πινάκιο Γεύσεων, το νέο εστιατόριο κυπριακής κουζίνας, που άνοιξε πρόσφατα στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Αθανάσιο, σε μία γραφική πλακόστρωτη πλατεία, συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα χώρο εστίασης να ξεχωρίζει. Ένας εστιατόριο με προσεγμένη κυπριακή, δημιουργική κουζίνα με πιο ψαγμένες συνταγές και ένα μενού που φέρει την υπογραφή του σεφ Χριστόδουλου Αβραάμ.

Νέο, ανανεωμένο και a la carte μενού με πλούσιο Πινακιομεζέ
Το Πινάκιο Γεύσεων και ο σεφ του εστιατορίου Χριστόδουλος Αβραάμ πρόσφατα ανανέωσαν το μενού του μαγαζιού και παράλληλα μας προσφέρουν και a la carte επιλογές. Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου προσφέρει την επιλογή του Πινακιομεζέ περιλαμβάνει μία έκπληξη από τον σεφ, νόστιμα ντιπ και αλοιφές, σαλάτα, χαλούμι σε φύλλο μπακλαβά πάνω σε μαρμελάδα ντομάτας και σως από πευκόμελο, συκωτάκια κοτόπουλου με σως από ρόδι, χοιρινό φλαματζέρι κρασάτο με πουρέ γλυκοπατάτας, μακαρόνια χωριάτικα με σως δυόσμου, πουρέκι λουκάνικο με μάραθο, σιταρώτο με κόκκινη κολοκύθα, κατσικάκι μπουγιουρντί, σουβλάκι χοιρινό με σως αντζούγιας και μαϊντανό, κοτόπουλο καμνιστό σούβλα, μπιφτέκι γεμιστό με χαλούμι, πατάτες με βότανα, ψητά λαχανικά και για το τέλος δροσερό μαχαλεπί.

Έκπληξη του μενού είναι ο μεζές για τα παιδιά που περιλαμβάνει σαλάτα, μακαρόνια χωριάτικα με σως δυόσμου, σουβλάκια χοιρινά, κοτόπουλο καπνιστό σούβλα, μπιφτέκι γεμιστό με χαλούμι, πατάτες και ψητά λαχανικά. Για τους χορτοφάγους υπάρχει και η επιλογή του χορτοφαγικού μεζέ που περιλαμβάνει ντι και αλοιφές, σαλάτα, χαλούμι σε φύλλο, μακαρόνια χωριάτικα με σως δυόσμου, σιταρώτο με κόκκινη κολοκύθα, φαλάφελ, γεμιστά λαχανικά, πατάτες, ψητά λαχανικά και μαχαλεπί.

Πέραν των μεζέδων το μενού περιλαμβάνει και πολύ καλές a la carte επιλογές όπως σαλάτες, ντιπ και αλοιφές, ζεστά ορεκτικά όπου ξεχωρίζει η ραβιόλα με λουκάνικο και μάραθο με σως κόκκινης πιπεριάς. Το μενού περιλαμβάνει επτά πολύ καλές επιλογές από νόστιμα κυρίως πιάτα τα οποία σερβίρονται με κυπριακή πίτα, πατάτες και ψητά λαχανικά.

Ξεχωρίζουμε το κατσικάκι μπουγιουρντί, το γεμιστό μπιφτέκι με κοτόπουλο και την ποικιλία κρατικών με σουβλάκια χοιρινά, κοτόπουλο σούβλα και μπιφτέκι γεμιστό με χαλούμι.

Μία πολύ καλή επιλογή για νόστιμα, δημιουργικά πιάτα και πειραγμένες συνταγές σε ένα περιποιημένο χώρο όπου συνδυάζει καλό φαγητό, εξυπηρέτηση αλλά και διασκέδαση με ζωντανή μουσική σε μέρες που ανακοινώνονται στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook
Σχετικά
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία
Νέα μουσική εποχή ξεκινά στο Καμπαναρκό στη Δερύνεια
Μουσική, παρέες, μεζές και κρασί για τη νέα σεζόν στη Δερύνεια
22 χρόνια Πυξίδα: Μια γιορτή με έναν μεγαλύτερο σκοπό
Μια ημέρα που συνδυάζει την αγάπη για το καλό φαγητό με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού σκοπού.
Ένα pasta pop-up με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και ιταλικά κρασιά
Η Winecase συναντά το Wild Earth – Fine Kitchen για ένα βράδυ
Νέα άφιξη στη Λευκωσία: Το Clubhouse SPE Strovolou είναι το νέο gastro pub που συνδυάζει φαγητό, ποτό και sports
Ο νέος χώρος για να μαζεύεσαι... στην πρωτεύουσα
Τα αθηενίτικα πάνε Ευρώπη: Δύο κυπριακά προϊόντα αποκτούν Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Το αθηενίτικο ψωμί και το λουκούμι του γάμου, έχουν ήδη εξεταστεί σε εθνικό επίπεδο και έχουν τύχει ευνοϊκής απόφασης
Νέο μενού, live και DJs: Το OLIO επιστρέφει στη Στασικράτους
OLIO: More than a restaurant!
Το Chivas Regal Crystalgold έφτασε και στην Κύπρο
Μια πρωτοποριακή νέα δημιουργία που επαναπροσδιορίζει την παράδοση και συστήνεται στο κοινό μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια
Επιστρέφει το αγαπημένο brunch στο The Barn
Από τις 28 Οκτωβρίου, το The Barn της Royal Goat Farm επιστρέφει με το αγαπημένο του Royal Brunch, αυτή τη φορά μαζί με τη νέα The Greenhouse Experience
Κλείνει για τη σεζόν ένα από τα πιο εντυπωσιακά rooftops της Λευκωσίας
Μάθαμε την ημερομηνία
Ένας νέος, ξεχωριστός χώρος για brunch στο χωριό, μόλις άνοιξε!
Νέο brunch spot στην επαρχία Λεμεσού μάς δίνει λόγο να ανέβουμε στο χωριό
Μια βραδιά γνωριμίας με το κυπριακό κρασί στη Λευκωσία, με δωρεάν είσοδο
Το Νέο Δημαρχείο φιλοξενεί μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους, στα κρασιά και στις ιστορίες του κυπριακού αμπελώνα.