Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2019
Από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου το Colors Cafe του ξενοδοχείου Four Seasons φέρνει για πρώτη φορά έναν μοναδικό θεσμό φιλοξενώντας την Εβδομάδα Καφέ που υπογραφεί η Nespresso, η κορυφαία εταιρεία καφέ που διατηρεί συνεργασίες με τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.
Τιμώντας μία συνεργασία που μετρά 10 χρόνια, η Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons δημιουργούν για μία εβδομάδα ένα συλλεκτικό μενού συνταγών καφέ που θα προσφέρονται στο Colors Cafe του ξενοδοχείου.


Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι ένοικοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο Colors Cafe τη μόνιμη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso μέσα από πρωτότυπες ζεστές και κρύες συνταγές καφέ και απολαυστικά Nespresso - based cocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση.


Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καφέ, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου ένα ξεχωριστό δείπνο με άρωμα καφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Vivaldi by Mavrommatis, όπου το κοινό θα απολαύσει πιάτα υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή τον καφέ Nespresso από τον Executive Chef του Four Seasons και Ambassador Chef της Nespresso στην Κύπρο, Πανίκο Χατζηττοφή. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το δείπνο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ξενοδοχείο Four Seasons στο τηλέφωνο 25 – 858000.

Ο Βάσσος Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nespresso στην Κύπρο, δήλωσε: «Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια παρουσίας της Nespresso στο ξενοδοχείο Four Seasons, δημιουργώντας έναν μοναδικό θεσμό με πρωταγωνιστή τον καφέ. Τιμούμε με αυτό τον τρόπο μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό μας πάθος, να προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές εμπειρίες στους καταναλωτές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, καινοτομία και δημιουργούν αναμνήσεις».








Σχετικά
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία
Νέα μουσική εποχή ξεκινά στο Καμπαναρκό στη Δερύνεια
Μουσική, παρέες, μεζές και κρασί για τη νέα σεζόν στη Δερύνεια
22 χρόνια Πυξίδα: Μια γιορτή με έναν μεγαλύτερο σκοπό
Μια ημέρα που συνδυάζει την αγάπη για το καλό φαγητό με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού σκοπού.
Ένα pasta pop-up με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και ιταλικά κρασιά
Η Winecase συναντά το Wild Earth – Fine Kitchen για ένα βράδυ
Νέα άφιξη στη Λευκωσία: Το Clubhouse SPE Strovolou είναι το νέο gastro pub που συνδυάζει φαγητό, ποτό και sports
Ο νέος χώρος για να μαζεύεσαι... στην πρωτεύουσα
Τα αθηενίτικα πάνε Ευρώπη: Δύο κυπριακά προϊόντα αποκτούν Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Το αθηενίτικο ψωμί και το λουκούμι του γάμου, έχουν ήδη εξεταστεί σε εθνικό επίπεδο και έχουν τύχει ευνοϊκής απόφασης
Νέο μενού, live και DJs: Το OLIO επιστρέφει στη Στασικράτους
OLIO: More than a restaurant!
Το Chivas Regal Crystalgold έφτασε και στην Κύπρο
Μια πρωτοποριακή νέα δημιουργία που επαναπροσδιορίζει την παράδοση και συστήνεται στο κοινό μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια
Επιστρέφει το αγαπημένο brunch στο The Barn
Από τις 28 Οκτωβρίου, το The Barn της Royal Goat Farm επιστρέφει με το αγαπημένο του Royal Brunch, αυτή τη φορά μαζί με τη νέα The Greenhouse Experience
Κλείνει για τη σεζόν ένα από τα πιο εντυπωσιακά rooftops της Λευκωσίας
Μάθαμε την ημερομηνία
Ένας νέος, ξεχωριστός χώρος για brunch στο χωριό, μόλις άνοιξε!
Νέο brunch spot στην επαρχία Λεμεσού μάς δίνει λόγο να ανέβουμε στο χωριό
Μια βραδιά γνωριμίας με το κυπριακό κρασί στη Λευκωσία, με δωρεάν είσοδο
Το Νέο Δημαρχείο φιλοξενεί μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους, στα κρασιά και στις ιστορίες του κυπριακού αμπελώνα.