Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15 ξεχωριστές ταβέρνες σε όλη την Κύπρο

Τα καλύτερα στέκια με τον αυθεντικότερο μεζέ

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018

Βρε καλώς τους! Έτσι αναφωνούν οι ταβερνιάρηδες στα αυθεντικά στέκια γεύσης του τόπου μας. Εξάλλου, η φιλοσοφία της κυπριακής ταβέρνας που θέλει τον οικοδεσπότη χαμογελαστό, το τραπέζι γεμάτο και την παρέα στα πάνω της είναι μια κουλτούρα από μόνη της!

Οι καλύτερες ταβέρνες είναι εδώ. Πάρε γεύση και ιδέα του τι προσφέρουν και κάνε κράτηση για την επόμενη έξοδό σου.

H Ταβέρνα του Θεοδόση
Μια αυθεντικά παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα, στην πλατεία της Πάνω Δευτεράς, που στεγάζεται σε ένα διατηρημένο πλιθάρινο οίκημα, το οποίο σε παλιές εποχές αποτελούσε χάνι για ξεκούραση και φαγητό των περαστικών. Τώρα, διατηρώντας όλα τα παλιά παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία, σε ένα ζεστό περιβάλλον με τζάκι, διακοσμημένο με κυπριακές χειροτεχνίες, η Ταβέρνα του Θεοδόση προσφέρει αυθεντική κυπριακή κουζίνα με μεζέδες σχάρας και μαγειρευτά, καθώς και όλων των ειδών μερακλίδικα μεζεκλίκια, όπως: κεφαλάκι αρνίσιο, καράολους κοκκινιστούς, μανιτάρια του βουνού, "κκελέ του βου", συκωταριά αρνίσια τηγανητή, γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο, σούβλες και πολλά άλλα που ικανοποιούν τις γευστικές  προτιμήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών του μεζέ!
(22621537) Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 36, Πάνω Δευτερά, επ. Λευκωσίας.

Μαυρίκιος 
Αν και η γνωστή ταβέρνα υπάρχει από το 1993, μόλις πριν από έναν χρόνο μετακινήθηκε στην Αγλαντζιά και ήρθε ακόμη πιο κοντά στην πολυπληθή πελατεία της σε έναν άνετο χώρο, όπου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 120 άτομα. Το καλοκαίρι, η όμορφη βεράντα του χωράει μέχρι και 80 άτομα. Είναι μια ταβέρνα που προσφέρει καλό, ποιοτικό φαγητό και μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλες παρέες και πάρτι.
Στον Μαυρίκιο, όλα μαγειρεύονται την ίδια ημέρα. Και επειδή ξέρει από… κάρβουνα, τα είδη σχάρας είναι ένα κι ένα. Ξακουστό είναι το σουβλάκι και οι σεφταλιές και από τα μαγειρευτά οι αφράτοι κεφτέδες. Όμως και ο γύρος βοδινός είναι σκέτος πειρασμός. Η ταβέρνα λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής και προσφέρει κατ’ οίκον παράδοση, για όσους προτιμούν τη ζεστασιά του σπιτιού τους, αλλά την αξεπέραστη ποιότητα του φαγητού που προσφέρει. Παρασκευή και Σάββατο παίζει ζωντανή μουσική με κιθάρα και μπουζούκι από τις 21.30, όπου θα διασκεδάσεις απολαμβάνοντας τον πλούσιο μεζέ που στοιχίζει μόνο €15 το άτομο, ενώ τις καθημερινές τον χρεώνει μόνο €14.
(22347008) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 44, Αγλαντζιά. Δ-Πεμ 18.00-24.00 & Παρ-Σ 18.00-02.00.

Μεζεδοπαγίδα
Έγινε συνώνυμη της γεύσης και της απόλυτης διασκέδασης. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα της Μεζεδοπαγίδας σού φτιάχνει το κέφι και σου ανοίγει την όρεξη. Σερβίρει πλουσιότατη ποικιλία μεζέδων και διαθέτει ένα φοβερό μουσικό σχήμα, που ξεσηκώνει όλη την παρέα! Στο παλιό, επιβλητικό αρχοντικό, στο οποίο στεγάζεται, οι παρέες πραγματικά διασκεδάζουν με νόστιμο φαγητό και ανεβαστική μουσική. Τα 24 και πλέον πιατάκια του μεζέ, που σου φτιάχνει, είναι όλα ένα κι ένα! Εκτός από τους φοβερούς καραόλους, που ψήνει πάνω στα κάρβουνα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τους ανθούς με χαλλούμι και την ιταλική σαλάτα με ρόδι, παρμεζάνα, ρόκα και καραμελωμένο βαλσάμικο. Αν αγαπάς τον καλό, αυθεντικό μεζέ και την ποιοτική, ελληνική μουσική, τότε η Μεζεδοπαγίδα είναι το μαγαζί, που θα ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες σου. Μια βραδινή έξοδος στη Μεζεδοπαγίδα είναι η απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στην όμορφη Λεμεσό.
(99999090) Ειρήνης 111, περ. Καθολικής, Λεμεσός. Παρ-Σ 20.30-02.00 (καθημερινές ανοιχτά μόνο με κρατήσεις).

Το Στενορύμι
Είναι ο ιδανικός τόπος, για να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον. Το Στενορύμι βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Αγλαντζιάς, στην Πλατεία Κυριάκου Καραολή, περιτριγυρισμένο από πετρόκτιστα σοκάκια, σε μια γειτονιά, που φαίνεται να άντεξε στο πέρασμα του χρόνου. Είναι η προσπάθεια δύο αδελφών να δώσουν ζωή σε ένα ιστορικό για την περιοχή κτίριο, το οποίο συμβολίζει μια αλλιώτικη εποχή, πιο απλή και πιο όμορφη. Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο η ταβέρνα παίρνει τη μορφή παλιού ρεμπετάδικου και ανεβάζει το κέφι της παρέας. 
(22876543) Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00.

Στου Μανώλη
Τρία χρόνια τώρα, αφότου πρωτολειτούργησε, έγινε συνώνυμο της διασκέδασης και του αυθεντικού μεζέ. H ταβέρνα Στου Μανώλη στη Λευκωσία τις καθημερινές προσφέρει, εκτός από τον πλουσιότατο μεζέ του, μερίδες, όπως σουβλάκια στην πίτα, μπριζόλες jumbo, κοτόπουλο μπούτι, κεφτέδες, παϊδάκια, συκώτι της κατσαρόλας, φτιαγμένες με σπιτική φροντίδα και με παραδοσιακές γεύσεις. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα σερβίρει μόνο μεζέ. Κι επειδή φαγητό και μουσική πάνε μαζί, στου Μανώλη θα απολαύσεις ξέγνοιαστα βράδια τις Παρασκευές και τα Σάββατα, με καλή ελληνική μουσική και με τα μεζεδάκια που σου ετοιμάζει.
(22102399 & 99735310) Δημοκρατίας 64, Στρόβολος (δρόμος Παναγίας του Τράχωνα). Δ-Πεμ & Κ 18.00-24.00 & Παρ-Σ 18.00-02.00.

Το Στέκι της Σχάρας
Είναι ένας χώρος χαλαρός και αγαπητός σε πολλούς, που πραγματικά έχει γίνει στέκι τους και μεσημέρια και βράδια. Παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των Λευκωσιατών, γιατί διατηρεί εξαιρετική ποιότητα στην ποικιλία των μεζέδων του και των καλομαγειρεμένων πιάτων ημέρας που σερβίρει. Η φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του και τα νόστιμα πιάτα που φτιάχνει είναι σήμα κατατεθέν. Το μεσημέρι δοκίμασε τα όσπρια, τα είδη σχάρας ή τα ψαρικά, που είναι όλα καλομαγειρεμένα της ημέρας. Μην διστάσεις να συνοδεύσεις το γεύμα σου με ένα ποτήρι κρασάκι, δικής τους παραγωγής, που φτιάχνουν εδώ και 20 χρόνια. Το βράδυ απόλαυσε παραδοσιακούς μεζέδες ή επιλογή σχάρας. Και αν είσαι τύπος του γλεντιού και της διασκέδασης, φρόντισε να κλείσεις τραπέζι σε μια από τις ‘Μουσικές Παρασκευές’ που διοργανώνει με ζωντανή μουσική.
(22671787) Στασικράτους 8 Α, Λευκωσία. Δ-Σ 11.00-17.30, 18.00-23.00 & Κ 11.00-17.30.

Βλάχος
Στον όμορφα διακοσμημένο εσωτερικό χώρο της ταβέρνας -θυμίζει ταβέρνα ενός χωριού με παραδοσιακά στοιχεία- και στους εξωτερικούς της χώρους που διαθέτουν μοντέρνα σκέπαστρα, τα οποία μετακινούνται, θα απολαύσεις το εξαιρετικό φαγητό που σερβίρει με θέα! Τα 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας των ανθρώπων της ταβέρνας Βλάχος στον χώρο της εστίασης λένε πολλά. Οι άνθρωποί της θα σε καλωσορίσουν με ένα ζεστό χαμόγελο και θα σου ανοίξουν την όρεξη για τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα. Το κλέφτικο αρνάκι με πατάτες, το θρυλικό κουνέλι, τα χοιρινά μυαλά με ντομάτα και τα κεφτεδάκια με πλιγούρι θα σε εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους. Όλα τα σχαροψημένα είναι εκλεκτά, όμως δώσε βάση στα αρνίσια παϊδάκια, στα χοιρινά και από κοτόπουλο σουβλάκια και τις σεφταλιές. Η τσιπούρα και οι γαρίδες μαριναρισμένες με κυπριακά βότανα είναι πραγματικά εξαιρετικά. Και ο γλυκύτερος επίλογος σίγουρα θα γραφτεί από τα χέρια της κυρίας Μαρίας, που θα σε δελεάσει με τα υπέροχα, γεμιστά με αμύγδαλα μπακλαβαδάκια της.
(24644244) Καντάρας 10, τουριστική περιοχή, δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας. Δ-Κ 18.00-24.00 (Και ανοιχτή και μεσημέρι).

Η Στοά του Δημήτρη
Η γνωστή κι αγαπημένη λευκωσιάτικη ταβέρνα προσφέρει στους μερακλήδες της γεύσης σπιτικά φαγητά, παραδοσιακούς μεζέδες και γλυκά στο πιο γραφικό σημείο, δίπλα στη Δημοτική Αγορά Αγίου Αντωνίου. Από το 1985 παραμένει σταθερή αξία γεύσης και ποιότητας στον χώρο της εστίασης. Οι πλήρως ανακαινισμένοι, άνετοι χώροι της σε περιμένουν τα μεσημέρια για να επιλέξεις σπιτικά, μαγειρευτά φαγητά, αλλά και είδη σχάρας φτιαγμένα με πολύ μεράκι και σεβασμό ώστε να τιμούν τις παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις. Ενώ το βράδυ απολαμβάνεις με την παρέα πλούσιους μεζέδες με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, όλα ψημένα στα κάρβουνα. Τώρα, τους χειμωνιάτικους μήνες, ψάξε τα εποχικά του φαγητά, όπως αγρέλια, στρουθκιά, κοκκινομανίταρα, και απόλαυσέ τα με κρασάκι στον φιλόξενό του χώρο. Η ίδια η ατμόσφαιρα του μαγαζιού και όλοι οι άνθρωποί του ξέρουν τι πάει να πει κυπριακή φιλοξενία και το αποδεικνύουν καθημερινά με την άριστη ποιότητα που προσφέρουν σε όλη την πελατεία τους. Δεν είναι τυχαίο που η Στοά του Δημήτρη αποτελεί σταθερή αξία!
(22343030) Διγενή Ακρίτα 28, Λευκωσία. Δ-Σ 12.30-16.00 & 19.30-23.00 (κουζίνα).

 

Ερυθροδόντας
Η παραδοσιακή, κυπριακή ταβέρνα Ερυθροδόντας στον Λυθροδόντα, στην επαρχία Λευκωσίας, σερβίρει μεζέδες, κλέφτικο, νόστιμα μαγειρευτά και πιάτα εποχής σε έναν χώρο με χαρακτήρα και όμορφη, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Oι άνθρωποι της ταβέρνας κουβαλούν μία εμπειρία 30 ετών στον χώρο της εστίασης και στο καλό, παραδοσιακό φαγητό, γι’ αυτό και γνωρίζουν πολύ καλά τι να σου φτιάξουν για να σε ευχαριστήσουν, πάντοτε με ντόπια υλικά και σύμφωνα με πατροπαράδοτες συνταγές του τόπου μας. Ο χώρος του είναι φροντισμένος, με πολλά παραδοσιακά στοιχεία. Έχει επένδυση με τουβλάκι στο εσωτερικό του, ενώ στον εξωτερικό χώρο έχει στηθεί μία χαριτωμένη καλοκαιρινή αυλή, με ξύλινη πέργκολα και πράσινα φυτά περιμετρικά της. Καθημερινές και Σαββατοκύριακα η ταβέρνα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες (€16.50) με μία πολύ καλή ποικιλία ορεκτικών, ζεστών και κρύων πιάτων και καλοψημένων κρεατικών. Επίσης, η ταβέρνα διαθέτει παιδότοπο για τους μικρούς της φίλους.
(22542942) Παναγίας 4, Λυθροδόντας, επ. Λευκωσίας.

Grada
Ο κυπριακός μεζές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται ποιοτικά προϊόντα, εξαιρετική πρώτη ύλη, πειθαρχημένους ψήστες και φυσικά καλό σεφ! Η ταβέρνα Grada, μία κλασική ταβέρνα που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας, διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Και μάλιστα σερβίρει μεζέ-μαμούθ, που φτάνει σε αριθμό τα 50 πιάτα! Ο σεφ και ιδιοκτήτης του μαγαζιού κ. Νίκος, με εμπειρία 40 ετών, γνωρίζει πολύ καλά την κυπριακή κουζίνα και τα τελευταία 19 χρόνια, που λειτουργεί η Grada, έχει δώσει ένα άλλο νόημα στον κυπριακό μεζέ. Ο εντυπωσιακός μεζές του εστιατορίου κοστίζει €18 το άτομο και περιλαμβάνει μία πληθώρα ορεκτικών, σαλατικά, 12 είδη κρεατικών-από τα οποία τα εννιά μαγειρεύονται στη σχάρα (χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο, αρνάκι, χοιρινό φιλετάκι)- και τρία είδη παραδοσιακών μαγειρευτών φαγητών, όπως αφέλια, τταβά και καραόλους. Ο μεζές ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο που μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές από φρούτο και γλυκό. Πέραν, όμως, του μεζέ το μαγαζί σερβίρει και νόστιμα à la carte πιάτα από τον σεφ. 
(24647122 & 99431436) Πεδιάς 5, Ορόκλινη, επ. Λάρνακας. Τρ-Σ 18.00-24.00 & Κ 12.00-24.00 (χειμερινό ωράριο μέχρι το Πάσχα) & Τρ-Κ 18.00-24.00.

Καράφα και Μεζές, Αγία Βαρβάρα
Βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά από τη Λευκωσία και είναι φημισμένη για τον αυθεντικό μεζέ και τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της. Τους καλοκαιρινούς μήνες τον απολαμβάνεις στην εξωτερική αυλή με τα τρία διαζώματα, ενώ τον χειμώνα διαθέτει ξυλόσομπα για έξω και δύο τζάκια στις μέσα αίθουσες, για να νιώθεις όμορφα και ζεστά. Σε αυτήν τη φημισμένη ταβέρνα δουλεύει στην κουζίνα μια πραγματική μαστόρισσα, που φτιάχνει με αγάπη και μεράκι τις πιο αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο διοργανώνει ζωντανές, μουσικές βραδιές ξεκινώντας με έντεχνο και στην πορεία η διασκέδαση ανεβαίνει με ελαφρολαϊκά ακούσματα.
(22107197) Ρήγα Φεραίου 7, Αγ. Βαρβάρα, επ. Λευκωσίας. Τρ-Σ (βράδυ) & Κ (μεσημέρι). Για ειδικά event ανοίγει κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Δημιουργική Ταβέρνα ‘Το Πατρικόν’
H βράβευσή της ως Καλύτερη Ταβέρνα (Time Out Eating Awards 2017) απο τέλεσε εφαλτήριο για τα τρία αδέλφια, τον σεφ Κυριάκο, τον Σταύρο και την Ευανθία, για να συνεχίσουν με περισσότερη όρεξη, φαντασία και ενθουσιασμό να επαναδομούν την κυπριακή κουζίνα δημιουργικά, μα πρωτίστως γευστικά. Στα νέα πιάτα της δημιουργικής ταβέρνας συμπεριλαμβάνονται: χυλός από ελιά τσακιστή με ντοματίνια, αγγουράκι και γλυστρίδα, κουλούρι με κρέμα ρέγγας, jelly από αγγούρι, ξιδάτο σέλινο και ξιδάτο αβγό ορτυκιού καραμελωμένο, μπάμιες με κουνουπίδι με dressing ταχίνι από καβουρδισμένο σουσάμι, μάντολες αμυγδάλου τριμμένες και πιπεράκια καφτερά, σιγοψημένο αρνί κότσι με σάλτσα χαρουπιού, σχίνου και κάππαρη, κοτόπουλο μαριναρισμένο με αγριομάραθο, σερβιρισμένο με πουρέ από καλαμπόκι και μαλλί καλαμποκιού και σάλτσα από φρέσκα κεράσια, λουβί στιφάδο με λουκάνικο κρασάτο, τηγανητές πατάτες, ξιδάτα κρεμμύδια και μαϊντανό, χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από μόσφιλα, κονιάκ και δεντρολίβανο. Όλα πασπαλισμένα με έναν δικό τους, αυθεντικό συνδυασμό ντόπιων υλικών και τρόπου μαγειρέματος.
(24424831) Αρχ. Μακαρίου Γ’ 22, Τερσεφάνου, επ. Λάρνακας. Τετ-Σ 19.30-22.30 & Κ 13.00-15.30 & 19.30-22.30.
 

Η Απάντηση
Τ ο γωνιακό μαγαζί της Απάντησης έχει αναμμένες τις φουκούδες μεσημέρι και νύχτα, για να ικανοποιεί την πολυπληθή πελατεία του. Δεν είναι τυχαίο που έγινε συνώνυμο της καλής γεύσης και της φιλικής εξυπηρέτησης και όλη η Λευκωσία δίνει ραντεβού σε ένα από τα τραπέζια της. Η Απάντηση ψήνει τα φημισμένα σουβλάκια της και όλα τα είδη σχάρας με αγάπη και αφοσίωση στην καλή ποιότητα. Εδώ, οι μερίδες είναι χορταστικές, οι γεύσεις παραδοσιακές και η εξυπηρέτηση αυθεντική. Κάνεις κράτηση για την παρέα και με ποτό και κουβέντα χαλαρώνεις και χαίρεσαι καλό, κυπριακό μεζέ σε πολύ λογικές τιμές. Ο χώρος είναι οικείος και φιλόξενος, ακόμα και για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αφού μπορούν να συνδυάσουν τις γεύσεις που τους ενθουσιάζουν, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα! Οι άνθρωποι της Απάντησης θέλουν να περνούν όλοι καλά, γι’ αυτό ψήνουν το καλύτερο σουβλάκι, τους πιο αυθεντικούς, κυπριακούς μεζέδες και έχουν το πιο ζεστό χαμόγελο. Κι έτσι έρχεσαι ξανά και ξανά.
(22382770) Μακαρίου 98, Λακατάμια. Δ-Κ 12.00-15.00 & 17.30-22.30
 

Μαγεία Λαζανιά
Τ ο παλιό σχολείο του χωριού μετατράπηκε σε μια γραφική ταβερνούλα, που φτιάχνει νόστιμα πιάτα και παραδοσιακά εδέσματα, όπως ακριβώς τα έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας. Η ζεστή ατμόσφαιρα και οι χαμογελαστοί οικοδεσπότες της ταβέρνας αποτελούν επιπλέον λόγους για να την αγαπήσεις και να την εκτιμήσεις περισσότερο. Γιατί εδώ, πραγματικά ζεις αυτό που λέμε ‘κυπριακή φιλοξενία’. Μάλιστα, μπορείς να απολαύσεις το νόστιμο φαγητό που σερβίρει συντροφιά με ‘μελωδία-α λα καρτ’, που είναι παραγγελιά της ώρας, φτάνει να το ζητήσεις, γιατί και η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της μαγευτικής ταβέρνας. Ένα εντυπωσιακό μπουφέ με καλομαγειρεμένα, παραδοσιακά φαγητά στήνεται κάθε Κυριακή στη Μαγεία Λαζανιά, που περιλαμβάνει από μακαρόνια του φούρνου μέχρι μερακλίδικο κλέφτικο στον ξυλόφουρνο. Τις υπόλοιπες μέρες σού στρώνει το τραπέζι με φαγητά ημέρας, τα οποία απολαμβάνεις στη ζεστασιά του τζακιού του. Τα βράδια αναλαμβάνουν μικρά private πάρτι και δέχονται οργανωμένα group (εκτός Κυριακής).
(96530129) Χωριό Λαζανιάς, επ. Λευκωσίας. Τρ-Κ μεσημέρια & Παρ-Σ και τα βράδια.

Ταβερνάκι Φίλιππος
Γ νώριμο στους φανατικούς της γεύσης, το Ταβερνάκι Φίλιππος βρίσκεται παλιό Στρόβολο απέναντι από το Δημοτικό Χρυσελεούσας. Σου φτιάχνει στον μαγειρευτά με σπιτικές γεύσεις τα μεσημέρια και
τα βράδια έναν μεζέ εντυπωσιακό σε ποικιλία, που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, μαζί με νόστιμες επιλογές στα κάρβουνα. Το μικρό, γραφικό ταβερνάκι σερβίρει νόστιμα σουβλάκια και σεφταλιές, αλλά κι έναν πλούσιο κυπριακό μεζέ σε μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η ταβέρνα διαθέτει παραδοσιακή διακόσμηση και τώρα τους χειμερινούς μήνες θα σε ζεστάνει με την ξυλόσομπα και με το φίνο, κυπριακό, χύμα κρασί, που σερβίρει σε καραφάκι. Τα μεσημέρια, εκτός από είδη σχάρας μπορείς να απολαύσεις σπιτικά, μαγειρευτά φαγητά, όπως όσπρια, κοκκινιστά, κεφτεδάκια και άλλα πολλά. Και για το τέλος αφήνεις λίγο χώρο για το λαχταριστό γλυκό που σου κερνάει η ταβέρνα.
(Τηλ.: 22316307, 99407767) Δήμητρας 2 ΑΒ, παλιός Στρόβολος. Δ-Σ 11.00-14.30 & 18.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close