Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2019
Δύο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησαν τα Ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό, τα οποία τιμήθηκαν με το “British Airways Customer Excellence Award 2018”, για την παροχή υψηλών προδιαγραφών πελατειακής εξυπηρέτησης και εμπειρίας.
Τα βραβεία αυτά προέρχονται από αμερόληπτες κριτικές πελατών και έχουν ως στόχο την ανάδειξη των ξενοδοχείων τα οποία αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες τους. Στην αξιολόγηση το Four Seasons έλαβε συνολική βαθμολογία 9.3/10 και το Amathus 9.1/10. Η βαθμολογία των δύο ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus συγκαταλέγεται στις κορυφαίες βαθμολογίες, που εξασφάλισε μόνο το 3% των ξενοδοχείων παγκόσμια.
Σύμφωνα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της British Airways Holidays, Claire Bentley, τα Ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ξενοδοχεία με την κορυφαία βαθμολογία, καθώς έχουν αναγνωριστεί από τους πελάτες του οργανισμού (www.britishairways.com/holidays) για την παροχή υψηλών προδιαγραφών πελατειακής εξυπηρέτησης και εμπειρίας.
Η British Airways Holidays, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην παροχή διακοπών υψηλών προδιαγραφών και το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας τις αξιολογήσεις των πελατών του.
Οι βραβεύσεις δίδονται για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βασίζονται στη συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν στην ικανοποίηση των επισκεπτών της British Airways. Με τη βοήθεια της Reevoo, μιας ανεξάρτητης εταιρείας, συλλέγονται οι κριτικές των πελατών της British Airways Holidays, από τους οποίους ζητείται να βαθμολογήσουν το ξενοδοχείο που έχουν επισκεφτεί, με γνώμονα την τοποθεσία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την καθαριότητα και την ποιότητα ύπνου που προσφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ταξιδιωτικό πρακτορείο British Airways Holidays, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 80,000 ανεξάρτητες κριτικές ξενοδοχείων για το έτος 2018. Την ίδια χρονιά, έχει προσφέρει σχεδόν 450 βραβεία Customer Excellence Awards, ανά το παγκόσμιο, σε μια προσπάθεια αναγνώρισης των ξενοδοχείων με τις υψηλότερες βαθμολογίες.
Σχετικά
Πραγματοποιήθηκε η 22η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες
Δυναμική παρουσία από χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν ενώνοντας τις φωνές τους για την πρόληψη και τη στήριξη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Κυπριακό ξενοδοχείο στην 5η θέση των Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης.
Αναμένονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
10 χρόνια Fresh Partnership: Η Lidl επεκτείνει τo Global Handball Partnership με τα IHF World Championships έως το 2030
Η ανανέωση της συμφωνίας συμπίπτει με μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς στις αρχές του 2027, η Lidl και η IHF θα γιορτάσουν τη 10η επέτειο της συνεργασίας τους
Netflix: 5 νέες αφίξεις για τη φθινοπωρινή watchlist – Από το «Unabomber» στο «East of Eden»
Συνοδεύουμε με ένα ζεστό ρόφημα ή ένα χορταστικό μπολ με ποπκορν.
15 μοναδικά καταλύματα στο βουνό για φθινοπωρινές εξορμήσεις τον Οκτώβριο
Χαλάρωση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου σε πανέμορφα καταλύματα
Σύννεφα, βροχές και καταιγίδες – Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Διαμονή στο χωριό: Το ανακαινισμένο boutique hotel που επέστρεψε και μας δίνει λόγο να ανέβουμε βουνό
Νέα επιλογή για διαμονή στον Πεδουλά μετά την πλήρη ανακαίνισή του, μας δίνει το ξενοδοχείο Elyssia
Ταξιδεύουμε από Πάφο με €14,99: Οι προσφορές της Ryanair για 7 υπέροχους προορισμούς
Μια αλλαγή παραστάσεων, λίγες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα και μια ευρωπαϊκή πόλη για εξερεύνηση
Μεμονωμένες βροχές αναμένονται και σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του